Citroen C5 Aircross görüntüleri internete sızdı

Ototeknikveri     13 Nisan 2017 11:58

Yakında çıkacak olan Citroen C5 Aircross'un bir dizi görüntüsü bir Fransız forumuna sızdırıldı. Resimlerde otomobilin sadece dış cephesi değil içi de görünüyor.

Citroen C5 Aircross görüntüleri internete sızdı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Citroen'in Nissan Qashqai'ye verdiği cevap niteliğindeki Citroen C5 Aircross, iki yıl önce Şanghay fuarında gösterilen Aircross konseptinin tasarımını biraz yumuşatarak da olsa devam ettiriyor.

Konseptte olduğu gibi, Citroen'in ilginç Airbump kaplaması da üretim versiyonunda daha gelişmiş bir biçimde görünüyor. Genel olarak, tasarım C3'den önemli ölçüde etkilenmiş. Süpermini'nin stili tüm Citroen portföyünün yeni görünümünün de önizlemesini sunuyor.

İç mekanda, büyük miktarda kahverengi deri egemen. Kabinde multimedya sistemi, dokunmatik ekran ve muhtemelen Peugeot'nun i-Cockpit'inden türetilen - aracın kadranları ve hız göstergeleri yerine - ayrı bir dijital ekran bulunuyor.

Kabinin bir başka kısmında, otomatik vites kolu, otomobilin otomatik şanzımanla geleceğini doğrularken, döner düğme gelişmiş bir çekiş kontrol sistemine işaret ediyor. Öte yandan bu mutlaka dört tekerlekten çekiş olacağı anlamına gelmiyor. Citroen, Grip Control ön tekerlekten çekişli, off-road dostu sürüş kontrol sistemini serisinde başka bir yerde sunuyor. Dört çekişli sistemi üst donanım seviyelerinde görebiliriz.

C5 Aircross'un detayları, önümüzdeki hafta Şanghay'da düzenlenecek otomobil fuarında resmi olarak ilk kez duyurulacak ancak son gelen fotoğraflar da şimdiden epey fikir veriyor.

Son Güncelleme : 14 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo