Lexus, Autoshow'da CT 200h, Türkiye'de Sunacak

Ototeknikveri     14 Nisan 2017 10:25

Premium ve yüksek konfora sahip otomobiller üreten Lexus, İstanbul Autoshow'da çağın ötesinde SKYJET uzay aracını sergileyecek.

Lexus, Autoshow'da CT 200h, Türkiye'de Sunacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yaşam tarzı markası olduğunu yaptığı birçok çalışmayla vurgulayan Lexus, dünyanın en iyi otomobillerini üretme felsefesine sahip. İstanbul Autoshow’da , “Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu” filmi için tasarlanan SKYJET Uzay Aracını sergileyecek Lexus, 28. yüzyıl zamanlarında kullanılan SKYJET, filmin kahramanının zamanda yolculuk yapmasını sağlıyor. 2017 İstanbul Autoshow Fuarı’nda Lexus,yeni hibrit modellerini de otomobil tutkunlarıyla buluşturacak. Ziyaretçiler fuarda, premium SUV modelinin hibrit versiyonu RX450h, crossover modelinin hibrit versiyonu NX300h, sportif sedan modelinin hibrit versiyonu GS300h’yi yakından görme şansı elde ederlerken markanın her modelinin hibrit versiyonuna ulaşmak mümkün olacak.

Lexus’un yeni yıldızı: CT 200h

İstanbul Autoshow Fuarı’yla birlikte dünyanın ilk kompakt lüks hibrit otomobili CT 200h, Türkiye pazarına giriş yapacak. CT 200h markanın eşsiz lüksünü, gelişmiş hibrit teknolojisini, tasarımını ve sürüş özelliklerini öne çıkaracak.

Performans odaklı Lexus’lar İstanbul’da

İstanbul Autoshow Fuarı’nda “F Performance” modelleri olarak RC F ve GS F 'ye yer vericek Lexus, Her iki otomobilinde, 477 beygir güç üreten 5.0 litre V8 motor gücüne güveniyor. Lexus’un ayrıca yarış otomobili RC F GT3 aracı fuarda sergilenecek.

Son Güncelleme : 15 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo