Hyundai 2018 modelleri "uzaktan kumandalı"

Ototeknikveri     15 Nisan 2017 04:59

Klima ayarlarına erişmek, kapıları kilitlemek veya açmak ve motoru çalıştırmak, artık standart Remote Services sistemine sahip yeni Hyundai araçlarda uzaktan yapılabiliyor.

Hyundai 2018 modelleri "uzaktan kumandalı"
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Akıllı telefon, smartwatch ve Amazon Alexa üzerinden 3 yıl kontrol edilebilen özellik, 2017 Ioniq modellerinin yanı sıra Blue Link donanımlı 2018 Santa Fe Sport, Elantra GT ve Sonata'da ek bir ücret ödemeden sunuluyor. Buna ek olarak, Hyundai ayrıca kullanıcıların arka cam ısıtıcısı ve ısıtmalı yan aynalara da uzaktan erişim imkanı veren iklim kontrolü özelliği ile Blue Link Remote Start sistemini geliştirdi. 

Hyundai'nin Dijital Planlama ve Bağlantılı Hizmetlerden Sorumlu Yöneticisi Manish Mehrotra "Remote Start her zaman en popüler uzaktan erişim servisimiz olmuştur. Hyundai sahipleri kışın ayda bir milyondan fazla uzaktan başlatma yapıyor, kilitleme özelliği de yıl içinde bir milyondan fazla kez kullanılıyor. Müşterilerimiz bağlantılı hizmetleri çok seviyor ve bu sayede yaşam kalitelerini ve genel tecrübelerini arttırıyorlar" diyor.

Hyundai ayrıca Blue Link paketindeki önemli güvenlik özelliklerini abonelere standart olarak sunuyor. Bunlar arasında, otomatik çarpışma bildirimi, çalınan araç kurtarma ve kaza durumunda acil müdahale merkezine erişim de dahil olmak üzere SOS acil yardımları da bulunuyor. Blue Link ayrıca polise çalıntı bir arabayı bulma ve kurtarma konusunda yardımcı olabiliyor.

 

Hyundai ayrıca, MyHyundai web sitesi aracılığıyla eski yazılımlar için ücretsiz harita güncellemeleri de sunacak.

Son Güncelleme : 17 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo