Skoda Vision E coupe crossover konseptinden ilk görüntüler

Ototeknikveri     18 Nisan 2017 05:04

Skoda Vision E Concept'in ilk fotoğrafları internette ortaya çıktı. Konsept bu hafta Şanghay Otomobil Fuarı'nda resmi olarak tanıtılacak.

Skoda Vision E coupe crossover konseptinden ilk görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bir dizi eskizle önizlemesi yapılan elektrikli konsept, daha keskin çizgiler, ince pencereler ve muazzam alaşım jantlar ile oldukça şık görünüyor. Daha yakından incelendiğinde heykelsi kaput, panoramik cam tavan ve şık LED aydınlatma birimleri karşımıza çıkıyor. Skoda, modelin dört ayrı koltuğa sahip olacağını, kısmen açık kabinde orta şanzıman tüneli bulunmayacağını açıkladı. Yolcuların her biri kendi multimedya sistemine ve kapılarda kablosuz şarj cihazıyla birlikte birer telefon kutusuna sahip olacak. Güç, 301 hp (305 PS / 225 kW) toplam güç çıkışına sahip bir lityum-iyon pil paketi ve bir elektrikli motor tarafından sağlanıyor. Crossover otomobil maksimum 180 km/s hız yapabiliyor, tek şarj ile 500 km gidebiliyor.

Çevre dostu bir elektrikli aktarma organına sahip olmanın yanı sıra, Vision E Concept, 3. seviye otonom sürüş sistemiyle geliyor. Bu, otomobilin trafik sıkışıklıklarında bağımsız olarak çalışabileceği, otoyollarda otopilot modunda gidebileceği, sürücüsü müdahalesi olmadan şeritte kalabileceği ya da şerit değiştirebileceği, manevra yapabileceği, park yeri arayabileceği, kendini park edebileceği ve park yerinden çıkabileceği anlamına geliyor.

Konsept, aslında Skoda Kodiaq Coupe'nin önizlemesini yapıyor. Çek üretici, 2025 yılına kadar beş elektrikli araç çıkarmayı planlıyor. İlk modelin, şirketin Superb plug-in hibrit modelini piyasaya sürmesinden kısa süre sonra, 2020'de gelmesi planlanıyor.

Son Güncelleme : 18 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo