Lync & Co 01 SUV 2017 Sonbaharda Yollarda Olacak

Ototeknikveri     20 Nisan 2017 04:55

Lync & Co yeni 03 konseptiyle ilgi çekmişti, firma şimdi de 01 crossover konseptinin üretime hazır bir versiyonunu Şanghay Otomobil Fuarı’na getirdi.

Lync & Co 01 SUV 2017 Sonbaharda Yollarda Olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geely’nin sahibi olduğu marka 01 modelinin üretiminin bu yılın ilerleyen aylarında Çin’in doğusundaki Luqiao fabrikasında başlayacağını açıkladı. Bu fabrikada Volvo 40 Serisi modelleri de üretilecek. Yeni Lync & Co 01, Volvo XC40 ile aynı platformu paylaşıyor. Her iki modelin de tasarımı ve mühendisliği İsveç’te yapıldı.01 ilk önce Çin piyasasında çıkacak. Modelde 180 hp 1.5 litre turbo üç silindirli motor, 240 hp 2.0 litre turbo dört silindirli benzinli motor ve 220 hp plug-in hibrit sistem sunulacak. Bu seçeneklerin tümü Volvo modelleriyle de paylaşılacak. Lync & Co otomobillerini “tekerlekli akıllı telefonlar” olarak nitelendiriyor çünkü firmanın tüm otomobilleri daima internete ve firmanın kendi bulutuna bağlı olacak. Firmanın iş modeli de biraz farklı ve Tesla’ya benziyor. Lync & CO otomobillerini abonelik sistemiyle pazarlayacak, müşteriler otomobili satın almayacak ancak aylık bir abonelik ücretiyle istediği zaman kullanabilecek.

 

Firma otomobillerini geniş ek özellik listeleri ya da karmaşık donanım seviyeleri olmadan standart donanım ve sabit fiyatlarla yani herşey dahil olarak satacak, müşteriye sadece otomobilin rengini seçmek kalacak. Ayrıca otomobiller ömür boyu garantili olacak. Firma bu garantinin detaylarını henüz açıklamadı.

 

Lync & Co firmasının piyasada ne ölçüde bir devrim yaratacağını ve 2019’da ABD ve Avrupa’da satışlar başladığında tüketicilerin bu yeniliklere nasıl cevap vereceğini bekleyip göreceğiz. Bu yeni markanın oldukça büyük bir başarı potansiyeli var gibi görünüyor.

Son Güncelleme : 21 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo