Yeni nesil 2018 Hyundai Sante Fe görüntülendi

Ototeknikveri     24 Nisan 2017 04:30

Hyundai’nin amiral gemisi SUV modeli Hyundai Santa Fe gelecek yıl dördüncü nesli ile karşımızda olacak.

Yeni nesil 2018 Hyundai Sante Fe görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Üçüncü nesil Hyundai Santa Fe ömrünün sonlarına yaklaşırken, Hyundai 2018’de çıkacak dördüncü nesil üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Tanıtımına aylar kala, 2018 Hyundai Santa Fe bir Instagram kullanıcısı tarafından görüntülendi. Ön panjuru, ayrık farları ve ince üst kısmı ile 2018 Hyundai Santa Fe’de ön fasyanın bu yıl piyasaya çıkacak Hyundai Kona’ya benzediği anlaşılıyor. Otomobilin uzunluğu bunun üç oturma sırasına sahip Grand Santa Fe (Santa Fe XL/Maxcruz) versiyonu olduğunu gösteriyor. 2018 Hyundai Santa Fe’nin iç kabininde bazı özelliklerin Hyundai Kona ve Hyundai Ioniq’ten alınması bekleniyor. Apple CarPlay, Android Auto, dijital kontrol paneli, kablosuz şarj, otomatik acil fren, yaya tespit sistemi, şeritten ayrılma uyarısı, arka çapraz trafik alarmı gibi özelliklerle iç kabin en yüksek teknolojilere sahip olacak.

Yeni nesil Hyundai Santa Fe’de üçüncü neslin platformunun güncellenmiş bir versiyonu kullanılacak. Alışıldık benzinli ve dizel motorların yanı sıra yeni Santa Fe’de bir plug-in hibrit versiyon da sunulacak. Müşteriler önden çekişli ya da dört çekişli sürüş sistemi arasında seçim yapabilecek.

 

2018 Hyundai Santa Fe ilk önce Güney Kore piyasasına, ardından Kuzey Amerika, Avrupa ve diğer piyasalara gelecek. Santa Fe Sport adıyla satılan beş koltuklu versiyonun da dördüncü nesilde daha maceraperest bir görünümle yenilenmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 24 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo