Güncellenen Hyundai Creta 2018’de çıkacak

Ototeknikveri     27 Nisan 2017 03:39

Gelecek yıl Hindistan’da piyasaya sürülecek modelin dış cephe stili Brezilya versiyonu ile benzer olacak.

Güncellenen Hyundai Creta 2018’de çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai Creta ilk olarak 2015’te Çin’e özel Hyundai ix25 modelinin global versiyonu olarak piyasaya çıkmıştı. Şimdi model güncellendi ve gelecek yıl yollara çıkmaya hazırlanıyor. Yeni güncellenen Hyundai Grand i10 ve Hyundai Xcent gibi, yeni Hyundai Creta da artık markanın imzası haline gelen basamaklı ön panjur ile geliyor. Diğer değişiklikler arasında yenilenen farlar ve arka lambalar, dikey konumlandırılmış sis lambaları, daha geniş hava girişleri ve Brezilya versiyonunda da görülen yeni tasarlanan alaşım jantlar bulunuyor. İç kabinde çok fazla değişiklik beklenmiyor. Güncelleme ile yeni bir renk şeması gelebilir, ayrıca yenilenen kontrol paneli ve multimedya sistemi de Hyundai Creta’da yer alacak. Ek olarak, Hyundai farklı donanım seviyelerinde farklı donanımlar sunabilir. Örneğin otomatik şanzıman en üst donanım seviyesinde bulunacak.

 

Hyundai Creta şu anda 123 PS 1.6 litre Dual VTVT benzinli motor, 90 PS 1.4 litre U2 CRDi dizel ve 1.6 litre U2 VGT CRDi dizel motor seçenekleriyle geliyor. 6 vitesli manuel şanzıman standart olarak sunuluyor ancak 1.6 litre motorlu modeller opsiyonel 6 vitesli otomatik şanzıman ile geliyor. Bu güncellemede Creta’ya yeni motorlar eklenmesi beklenmiyor ancak gelişmiş yakıt ekonomisi için yarı-hibrit teknolojisi getirilebilir.

 

Güncellenen modelin yanı sıra, Hyundai ikinci nesil Creta üzerinde çalışmaya da devam ediyor. Yeni nesil 2021’de piyasaya çıkacak ve 7 koltuklu bir versiyonunun da sunulması bekleniyor.

Son Güncelleme : 27 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo