Seat En Yüksek Filo Satışını Türkiye'de Gerçekleştirdi

Ototeknikveri     27 Nisan 2017 01:16

Seat marka tarihinin en büyük filo satışını ilaç sektörü lider kuruluşu Abdi İbrahim ile yaptığı anlaşma ile gerçekleştirdi.

Seat En Yüksek Filo Satışını Türkiye'de Gerçekleştirdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

SEAT S.A. marka tarihinin en yüksek adetli filo satışını Türkiye’de yaptı. Doğuş Otomotiv - SEAT, Abdi İbrahim ile yaptılan anlaşmayla 1.750 adet Leon araç satışına imza attı. Uzun dönem kiralama ihtiyaçlarını karşılayan GarentaPRO markası işbirliğinde Abdi İbrahim Tıbbi Tanıtım Temsilcileri artık SEAT Leon marka otomobiller ile yollarda olacak.

İlaç sektörünün lider firmalarından Abdi İbrahim ile yaptığı anlaşmayla 1.750 adet Leon araç satışına imza ataran Seat, firma olarak tarihinde tek seferde en yüksek filo satışını gerçekleştirdi. Önceki yıllarda da farklı müşterilerle önemli anlaşmalar yapmış olan SEAT markası, sektörlerinin öncü firmaları ile yaptığı anlaşma sonucu yeni bir başarıya imza attı. ODD verilerine göre 2016 yılında segmentinin en çok tercih edilen 2. otomobili olan SEAT Leon, Abdi İbrahim’in tercih ettiği yeni otomobili oldu.

Düşük yakıt tüketimi, yüksek performans

Abdi İbrahim’in filosuna dahil ettiği 1.750 Leon aracın tamamı 115 beygir gücünde, 1,6 TDI motora ve DSG şanzımana sahip. “Leon Formülü” olarak tanımlanan kavramın geldiği en üst nokta olarak tasarım, dinamizm, keyif ve kullanım kolaylığı temsil ederken araç kullanıcılarına performansı ve verilimliliği de bir arada sunuyor. 1.6 TDi motor ise kullanıcılarına yüksek verimlilik yanında 4,1 litrelik düşük yakıt tüketimini de sağlıyor.

İleri teknolojiler

Full Link teknolojisi sayesinde, şehir içi ve şehir dışı yoğun araç kullanımını daha kolay ve zevkli. Araç kullanıcıları büyük ekran ile telefon ekranlarını yeni 8 inçlik multimedya ekrandan kontrol edebiliyorlar. Yeni SEAT Leon'un park etmeyi kolaylaştıran Geri Görüş Kamerası kolayca park etmeyi mümkün kılıyor. Abdi İbrahim’in tercih ettiği Leon araçlardaki bir diğer özellik de Elektrikli Park Freni. Eğimli yollarda aracın geri kayması önleyen Elektrikli Park Freni yanında Yeni SEAT Leon araçlarda bulunan Yedi Hava Yastığı ve İkincil Çarpışma Freni Abdi İbrahim çalışanları için uzun yollarda güvenli sürüş de sağlanmış oluyor.

Son Güncelleme : 28 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo