Boğaz Köprüleri Toyota C-HR'ye Emanet

Ototeknikveri     28 Nisan 2017 06:47

Boğaz köprülerindeki görevlerde kullanılan Toyota Prius'un yanına Toyota C-HR Hybrid eklendi.

Boğaz Köprüleri Toyota C-HR'ye Emanet
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Türkiye’de üretilen Toyota C-HR Hybrid  boğaz köprülerinin devriye ve korumasında kullanacak. Boğaz köprülerindeki görevlerde Toyota Prius’lar kullanılmaya devam etmekte. İki yakayı birbirine bağlaya boğaz köprülerinin devriye görevlerinde Toyota Prius'un yanına, Türkiye’de üretilen Toyota C-HR Hybrid eklendi. Çevikliği, performansı, yakıt tüketimiyle öne çıkan Toyota C-HR Hybrid araçların teslimi törenle yapıldı. Tören sonrasında açıklama yapan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Satış Direktörü Selim Okutur, “Toyota C-HR Hybrid hem ekonomiye hem de çevreye büyük katkısı olacaktır. Amacımız hibrit teknolojisine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmaktır. Çünkü önümüzdeki süreçte hibrit teknolojisi ile üretilen araçları çok daha sık görmeye başlayacağız” dedi.

Boğaziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürü Ercan Özmen, “Dayanıklılığı ve düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkan Toyota ile işbirliği içinde olmaktan ve bu işbirliğini daima ileriye doğru taşımaktan dolayı mutluyuz. Daha önce Prius’ları kullanmış ve büyük tasarruf sağlamıştık” diyen Özmen “Şimdi de Toyota C-HR Hybrid köprülerimizin güvenliğinde bizleri en büyük yardımcısı olacaktır” şeklinde konuştu.

 

Türkiye’nin İlk Hibriti “Toyota C-HR”

2016 yılında hibrit araçlar için getirilen ÖTV teşviği ile 1,8 lt motor hacmine sahip olan Toyota C-HR Hybrid çok daha ulaşılabilir bir fiyat avantajıyla satışa sunuluyor.

Son Güncelleme : 29 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo