Mercedes ABD’de aynı anda 8 geri çağırma başlattı

Ototeknikveri     02 Mayıs 2017 01:08

Mercedes-Benz 2016 yılı sonlarından bu yana zaten 10 ayrı geri çağırma duyurusu yapmıştı. Firma şimdi sekiz geri çağırma daha başlattı. Bu geri çağırmalar C-Serisi, Metris ve S-Serisi’nden G-Wagen’e çok sayıda farklı modeli kapsıyor.

Mercedes ABD’de aynı anda 8 geri çağırma başlattı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geri çağırma duyurularından en büyüğü 12.743 otomobili ilgilendiriyor. Tamamı 2017 model yılına ait bu otomobillerin emniyet kemeri gerdiricilerinin çalışmadığı tespit edildi. Bunlar arasında coupe, sedan, cabrio versiyonları ile C-Serisi modelleri, GLC crossover ve S65 AMG’den Maybach S600’e pek çok S-Serisi sedan otomobil bulunuyor. Başka bir geri çağırma kampanyası ise yine benzer bir soruna sahip 305 Metris minibüs için yapıldı. 10.832 adet G-Serisi araç (168 C-Serisi ve GLK crossover ile birlikte) ise yeterince sıkılmamış direksiyon rakorları nedeniyle geri çağırıldı. 411 adet E-Serisi modeli araç tavan spoylerlerinin ayrılması problemi nedeniyle, aynı modelden 15 araç ise göstergelerinin kontrol edilmesi için geri çağırıldı. C-Serisi modellerinin üçünün de hidrolik direksiyon motorlarının yanlış kaynak yapıldığı tespit edilirken, sadece 1 adet R-Serisi araçta motorun erken kapanması problemi olduğu belirtilerek geri çağırıldı. 

 

Bütün geri çağırmalar ABD’de toplamda 24.478 adet taşıtı ilgilendiriyor. Normalde bu pek ses getirmeyecek bir rakam ancak geri çağırmaların çok farklı arızalarla çok sayıda modeli kapsaması ilgi uyandırdı. 

Son Güncelleme : 02 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo