Güncellenen Renault Captur 15.355 £ başlangıç fiyatı ile piyasaya çıktı

Ototeknikveri     03 Mayıs 2017 06:14

Avrupa'nın en çok satan kompakt crossover otomobili bazı tasarım değişiklikleri ve daha fazla donanımla geliyor.

Güncellenen Renault Captur 15.355 £ başlangıç fiyatı ile piyasaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yenilenmiş Renault Captur'un teslimatları Temmuz itibariyle başlayacak. Otomobil 15.355 £ fiyatla İngiltere'de satışa çıktı. Renault'nun Kia Soul ve Nissan Juke rakibi, 2016 yılında 215.670 adet satılarak Avrupa'nın en çok satan B segmenti crossover otomobili oldu. Başarısını taze tutmak için modelde ufak değişiklikler yapıldı. İç ve dışta güncel bir tasarımın yanı sıra modelde yükseltilmiş bir ekipman listesi sunuluyor. Yeni Captur beş donanım seviyesiyle geliyor: Expression+, Dynamique Nav, Dynamique S Nav, Signature X Nav ve Signature S Nav. Fiyatlar üst donanım seviyeleri için 21.405 sterlinden başlıyor. Standart özellikler arasında 16 inç alaşım jantlar, eller serbest anahtar kartı, aircon ve bir DAB radyo bulunuyor. Daha yüksek donanım seviyelerinde, R-Link akıllı telefon bağlantısı, uydu navigasyon ve Bluetooth, 17 inç jantlar, Bose altı hoparlörlü ses sistemi ve 7 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi de sunuluyor.

 

2017 Captur, önceki otomobilin iki tonlu kaporta rengi seçeneklerini koruyor, şimdi yeni bir çatı rengi ve başka iki renk daha var. Toplamda 36 farklı renk kombinasyonunun yanı sıra iç ve dış kişiselleştirme paketleri sunuluyor.

Diğer yeni Renault modelleriyle aynı doğrultuda, Captur LED gündüz farları ve isteğe bağlı olarak full LED farlar ile donatılıyor.

 

Renault ayrıca, Captur'un ön kısmının ağabeyi Kadjar ile uyumlu olacak şekilde güncellendiğini belirtiyor. Ön panjurda yeni bir krom şerit, ayrıca  ön ve arka tamponlarda yeni koruma plakaları bulunuyor.

 

Güncellenmiş Captur, iki tonlu konfigürasyonda, seçtiğiniz donanım seviyesine bağlı olarak sabit bir cam tavan ile geliyor.

 

Motor seçenekleri önceki modelden devam ettiriliyor. Dolayısıyla güç çıkışları 90 hp - 120 hp arasında değişen 0.9 litre benzinli, 1.2 litre benzinli ve 1.5 litre dizel motorlar sunuluyor. En tutumlu dizel motorun yakıt tüketimi 3.6 litre/100 km, CO2 emisyonu ise 95 g/km. En güçlü versiyon 1.5 litre benzinli motor ile Captur 9.9 saniyede sıfırdan saatte 100 km hıza çıkabiliyor.

Son Güncelleme : 04 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo