2017 Honda Jazz/Honda Fit modelinden görüntüler

Ototeknikveri     04 Mayıs 2017 03:50

Yeni model Japonya piyasasına Haziran ayında girecek.

2017 Honda Jazz/Honda Fit modelinden görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hindistan üretimi 2017 Honda Jazz/2017 Honda Fit gelecek ay Japonya’da yapılacak lansmanından önce görüntülendi. Süpermini yeni bir görünüme ve yeni donanıma kavuştu. Modeldeki görsel değişiklikler sınırlı kalmış. Ön panjur bu kez daha yukarıda yeniden konumlandırılmış, yeni far kümesi ve sis lambalarıyla stili yenilenen tampon dikkat çekiyor. Profil aynı görünüyor, bu kısımda sadece yeni jantlar fark ediliyor. Arkada daha sportif bir bagaj kapağı spoyleri, yenilenen arka lambalar, ışık reflektörleri ve krom çerçeve ile daha şık görünen tampon yenilikler arasında. 

Honda 2017 Jazz’ı Japonya’da ön tamponda siyah eklentiler ve siyah yan aynalar ile sunacak. Firma modele şarap kırmızısı, tunç metalik ve açık mavi gibi yeni renk seçenekleri de ekledi.

2017 Honda Jazz modelinin iç kabin görüntüleri şimdilik yeterli fikir vermiyor. Buna rağmen, yeni konsol kaplaması, kontrol paneli arka aydınlatması ve yeni multimedya sistemi ilk göze çarpan değişiklikler. Güncellenen Jazz, 7.0 inç Digipad dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, uydu navigasyon ve MirrorLink ile gelebilir.

Güncellenen Honda Jazz modelinde 1.0 litre turboşarjlı üç silindirli benzinli motor kullanılacağı düşünülüyordu ancak internete sızan planlanan konfigürasyonlar listesine göre Honda bu motoru kullanmayacak. Yeni modelde şeritten ayrılma uyarısı, şerit koruma asistanı, yoldan çıkma önleyici ve benzeri Honda Sensing ileri seviye sürüş yardım teknolojileri bulunacak.

Honda’nın yeni Jazz modelini uluslararası çapta yılın ikinci yarısından itibaren çıkartması bekleniyor.

Son Güncelleme : 04 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo