Lynk & Co 03 Sedan gerçek ve Almanya'da test ediliyor

Ototeknikveri     05 Mayıs 2017 03:40

Geçtiğimiz ay Lynk & Co, dünyaya ilgiyle karşılanan yeni bir konsept otomobil gösterdi. Şimdi ise karşımızda bu konseptin üretim modeli var.

Lynk & Co 03 Sedan gerçek ve Almanya'da test ediliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çinli otomobil üreticisi Zhejiang Geely Holding Grubu, Volvo'yu satın aldıktan sonra İsveç markasının uzmanlığı ile kendi finans ve imalat gücünü buluşturmaya karar verdi. Böylece ortaya ABD de dahil olmak üzere çeşitli pazarlardan gelen genç müşterileri hedef alan Lynk & Co markası çıktı. Lynk & Co 03 hakkında daha önce bahsettiğimiz konsept otomobili temel alması dışında pek fazla bir şey bilinmiyor. 03, bu yıl tanıtılması beklenen crossover 01 modelinin hemen ardından piyasaya çıkacak. Diğer tüm Lynk & Co otomobilleri gibi, 03 de ücretsiz internet bağlantısı ve sınırsız garanti sunuyor. Aracın temelleri ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı ancak yeni 60 ve 90 serisi dışındaki Volvo modellerinin kullandığı CMA platformunun bir versiyonunu kullanmasını bekliyor. Şu anki güç aktarma organı seçenekleri hakkında hiçbir şey bilinmemekle birlikte, Lynk & Co ürünlerinin fiyatını olabildiğince düşük tutmak için daha erişilebilir seçenekler kullanılması bekleniyor. 

 

İsveçli-Çinli şirket, Tesla'nın bir süredir yaptığı gibi, bayilik temelli otomobil satma yönteminden ayrılarak kendi yöntemini uygulamaya çalışıyor. Bu yöntemin nasıl çalıştığını tam olarak görmek için önce Lynk & Co'nun satışlarının başlaması gerekiyor, ancak ömür boyu garanti bu koşullar altında gerçekten kullanışlı diyebiliriz. 

 

Geliştirme aşaması tamamlanmış olsa da, üretim versiyonu 03 temel aldığı konsepte sadık kalmış gibi görünüyor ki bu da iyi bir haber. Aslında, farlar ortadaki siyah şerite doğru yukarıya taşınırsa daha da iyi bir görüntü elde edilebilir. Konseptin iç kabini de gayet iyiydi ve uygulanabilir görünüyordu. 

 

Bu yeni marka hakkında heyecanlanmak için biraz erken ancak iyi bir potansiyel olduğu da gerçek. 

Son Güncelleme : 05 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo