2018 Ford Mustang detayları ortaya çıktı

Ototeknikveri     08 Mayıs 2017 01:34

Altıncı nesil Mustang 2015 model yılında tanıtılmıştı, dolayısıyla 2018’de güncellenecek olması artık sürpriz değil.

2018 Ford Mustang detayları ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ocak ayında ortaya çıkan makyajlı Mustang ile ilgili hala yanıtlanmamış pek çok soru var. Şimdi aracın satışları için hazırlanmış resmi bir broşür sayesinde yenilenen otomobilin özellikleriyle ilgili biraz daha bilgiye ulaşabileceğiz. Broşürde güncellenen 2.3 litre EcoBoost ve 5.0 litre Coyote motorlarla ilgili bilgi yok ancak ön kısımda bacak mesafesinin 0.6 inç arttığını öğrenebiliyoruz. Arka bacak mesafesi ise 1.6 inç azalmış. İç kabinde 2018 Mustang bir dizi yeni renk seçeneğine sahip. Bunlardan bazıları “Midnight Blue”, “Tan” ve “Showstopper Red”. Ford paketlerde de bazı modifikasyonlar yaptı ancak bunların içerikleriyle ilgili şu an bilgi yok. Yalnız 401A Premium’un artık Premium Plus adını aldığını biliyoruz. Biraz hayal kırıklığı yaratacak şekilde, giriş seviyesi Mustang 4.2 inç renkli LCD ekranla sunulmaya devam ediliyor. Mustang’de 12 inç dijital kontrol paneli ise opsiyonel ekstra olarak sunuluyor. Yeni 10 vitesli SelectShift (10R80) otomatik şanzıman da – direksiyon üzerinden vites değiştirebilme özelliği ile – yine opsiyonel donanım arasında.

Diğer Ford modellerinde B&O Play ses sistemlerine geçilirken, Mustang ise Shaker Pro ile devam ediyor. Bu sonbaharda ABD’deki bayilere ulaşacak 2018 Mustang’in yanına V8 motorlu modellerle neredeyse aynı görünen 2018 Shelby GT350 de gelecek. Daha da önemlisi, 2019 model yılında karşımıza en güçlü S550 versiyonu çıkacak.

 

Ford Shelby GT500 ile ilgili hala ağzını sıkı tutuyor ancak modelde süperşarjlı Voodoo motor ve otomatik şanzıman sunulması bekleniyor.

Son Güncelleme : 08 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo