Avrupa'da Hyundai ''i ailesi'' farkı

Ototeknikveri     19 Mayıs 2017 07:41

Güney Kore'nin otomotiv devi Hyundai, Avrupa'da söz sahibi olduğunu önemli dergilerin testleri ve yapılan model satışları ile gösterdi.

Avrupa'da Hyundai ''i ailesi'' farkı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai, Red Dot ve iF gibi tasarım ödüllerinin de sahibi olan i10, i20 ve Yeni i30 modelleriyle, Avrupa’nın son  tercih edilen otomobillerin markası oldu. Avrupa'nın önemli kuruluşlarının raporlarına göre modellerin bağlanabilirlik, iç mekan tasarımı, sürüş kolaylığı ve dinamizmiyle  bölgede satışların %50 oluşturan ''i modelleri'' pazarda söz sahibi ülkelerin iddalı modellerini geride bıraktı. Hyundai Avrupa Operasyon Sorumlusu Thomas A. Schmid, araçların başarılarıyla ilgili olarak, "i10, i20 ve i30, Hyundai’nin Avrupa'daki en çok satan modellerini oluşturuyor. Avrupalı müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için Avrupa'da tasarlanan, geliştirilen, test edilen ve yine Avrupa’da üretilen modellerimiz, ideal bir kombinasyona sahipler. Müşterilerimiz için mükemmel kalite, erişilebilir teknoloji ve ilgi çekici bir tasarım sunuyoruz” dedi. 

Alman otomotiv dergileri Auto Zeitung, Auto Bild, Auto Strassenverkehr ve bir çok önemli derginin testlerle yaptığı değerlendirmesinde Yeni i30 ve i20 modelleri Alman, Fransız,İspanyol ve Japon rakiplerini aldığı yüksek puanlarla geçti. Fransız Auto Plus, İngiliz What Car ve Alman Auto Bild dergileri i10 modeli değerlendirmesinde  şehir içindeki pratiklik,kullanım kolaylığı ve üretici firma mekanik garantilerinin uzun süreyle sunulması özelliklerini göz önüne alarak modeli birinci seçti.

Son Güncelleme : 21 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo