Yeni Nissan Micra'da 1.0 litrelik motor

Ototeknikveri     23 Mayıs 2017 01:27

Yeni Nissan Micra'nın 1.0 litrelik motoru olağanüstü performans ve ekonomi sunuyor. 71 hp giriş seviyesi benzinli model tanıtım ve deneme sürüşleri için perakende bayilerine ulaştı. Bu versiyonun Micra satışlarının yaklaşık % 20'sini oluşturması bekleniyor.

Yeni Nissan Micra'da 1.0 litrelik motor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tamamen yeni Nissan Micra'nın lansman serisi, merakla beklenen 1.0 litrelik 71 hp giriş seviyesi modelin bayilere ulaşması ile birlikte tamamlandı. Satışa çıkan üç lansman motorunun sonuncusu olmasına rağmen, bu motor Micra başarı öyküsünde hayati bir rol oynayacak. Yeni motorun satışların yaklaşık %20'sini oluşturması bekleniyor. Performans ve işletme maliyetleri arasında mükemmel denge sunan üç silindirli doğal emişli benzinli motor, beş vitesli manuel şanzıman ile birlikte çalışıyor. Bu yüksek verimli aktarma organı, 15 veya 16 inç jantlarla, 4.6 litre / 100 km yakıt tüketiyor ve 103 gr / km CO2 emisyonu bulunuyor. Yeni 1.0 litrelik 71 hp motor, 0.9 litrelik 90 hp üç silindirli turbo benzinli ve bu yılın başlarında satışına başlanan 1.5 litrelik 90 hp dört silindirli dizel ile birleşti. Yeni Nissan Micra devrim yaratıyor. Yerine geldiği modele kıyasla radikal bir ilerleme sağlayan model, 1983'e kadar uzanan bir başarı öyküsünü sürdürüyor. Her zamankinden daha uzun, daha geniş ve daha alçak olan yeni Micra, Avrupalı müşterilerin gündemindeki en üst düzey gereksinimlerine göre tasarlanmış.

Modelin çekiciliğinin anahtarı, atletik ve etkileyici dış tasarımı. Çağdaş görünüm ve üstün kalite hissi, seri boyunca standart iki tonlu yumuşak dokunuşlu materyallere sahip yüksek kaliteli iç kabinle devam ediyor.

 

Yepyeni Micra, aynı zamanda bir teknoloji lideri ve segmente yeni özellikler sunuyor. Bunlara, Akıllı Şerit Müdahalesi (Intelligent Lane Intervention) isimli, Micra'yı şeritten çıktığında direksiyona müdahale ederek yerine döndüren güvenlik sistemi de dahil. 

Ayrıca Micra'ya özel BOSE Personal ses sistemi, 360 derecelik bir ses deneyimi için sürücünün baş desteğine yerleştirilmiş hoparlörlere sahip. Yeni Micra, geniş bir kişiselleştirme seçenekleri yelpazesi ile kullanıcıların şık ve çağdaş renklerle ve başka bileşenler ile otomobilin dış ve iç kısımlarını değiştirmelerine izin veriyor.

 

Yeni Micra, çeviklik, heyecan, dinamik performans ve güvenlik arasında mükemmel denge kuruyor, olağanüstü sürüş keyfi sağlıyor.

Son Güncelleme : 24 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo