Fiat 2017 500L'yi %40 yeni parçalar ve üç yeni versiyonla güncelledi

Ototeknikveri     23 Mayıs 2017 01:49

2017 Fiat 500L, sıradan bir makyajdan çok daha kapsamlı bir güncellemeyle geliyor.

Fiat 2017 500L'yi %40 yeni parçalar ve üç yeni versiyonla güncelledi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İtalyan otomobil üreticisi, 2017 500L'deki bileşenlerin yüzde 40'ının tamamının yeni olduğunu söylüyor. Güncelleme ile birlikte ayrıca seriye üç yeni üye katılıyor: Urban, Cross ve Wagon. Cross modeli, ailenin yarı off-road üyesi. 25mm daha fazla yerden yükseklik, yeni tamponlar, yan koruma ve kayma plakaları ve üç farklı tepki moduna sahip bir Mode Selector ile Cross, farklı ihtiyaçlara odaklanıyor: Normal, Çekiş + ve Yerçekimi Kontrolü (Normal, Traction+, Gravity Control). "Normal" varsayılan mod, "Çekiş+" ise 30km / s hkadar hızlarda mevcut ve 500L'nin kar, buz veya çamur gibi kaygan yüzeylerde kalkmasına yardımcı oluyor. "Yerçekimi Kontrolü", dik eğimlerden inerken hızı sabit tutuyor ve sadece "Çekiş+" modu da devreye girdiğinde seçilebiliyor. Yeni Fiat 500L'nin Wagon versiyonu isteğe bağlı olarak iç kabinde yedi koltuklu bir konfigürasyonla alınabiliyor. Fiat'ın iddialarına göre 4.38 metre uzunluğu ile 500L Wagon pazardaki en kompakt yedi kişilik model.

Her üç versiyonun iç kısmı da yeni grafikler, krom yüzeyler ve kontrol panelinde 3,5 inçlik bir renkli ekran ile güncelleniyor. Buna ek olarak, yeni döşeme seçenekleri, daha büyük saklama bölmeleri, merkezde bir kol dayama yeri, kapılar için yumuşak kumaş kolçaklar ve tabii ki Fiat'ın yeni 7 inç Uconnect bilgi-eğlence sistemi de mevcut. Otomatik Şehir Freni de dahil bir dizi sürücü yardım sistemi de modelle birlikte geliyor.

Yeni 500L, 10 farklı pastel veya metalik renkte ve üç farklı tavan ile sunuluyor: kaporta renginde, parlak siyah ve beyaz veya mat siyah. Genel olarak, müşterilerin 37 renk kombinasyonu seçeneği var. Motor yelpazesi, beş ya da altı vitesli manuel şanzımana eşleştirilmiş, 120hp'ye kadar çıkabilen benzinli, LPG, metan ve dizel motorları içeriyor. Dualogic robotik otomatik şanzıman isteğe bağlı sunuluyor.

Son Güncelleme : 24 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo