2018 BMW 2 Serisi Active Tourer yeni farları ile görüntülendi

Ototeknikveri     24 Mayıs 2017 03:27

Stili ile geleneksel BMW değerlerinden uzaklaşan BMW 2 Serisi Active Tourer, Mercedes-Benz B-Serisi'nin pazar payına göz dikti.

2018 BMW 2 Serisi Active Tourer yeni farları ile görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Active Tourer, Avrupa ülkelerinde çok popüler olan bir formülü izliyor. Bir MPV'nin pratikliği alınmış, Ford Mondeo tarzı bir sürüş eklenmiş ve bazı pahalı seçeneklerle zenginleştirilmiş. BMW kimliğine en uzak duran BMW modeli, oldukça uzun süredir piyasada ve ömrünün yarısına geldiği içn yakında bir güncelleme alacak. Yeni model son zamanlarda Almanya'da yol testlerine tabi tutuluyor. Kamuflaj pek sıkı yapılmamış, bu sayede önemli olan her şeyi görebiliyoruz. 2018 modelinin başlıca tasarım yükseltmesi, 7 Serisi'nden esinlenen yeni bir tam LED far seti olacak. Ön panjur da biraz revize edilmiş. Ön ve arka tamponlarda ise değişikliklerin fark edilmesi biraz zor. İçeride, birkaç küçük değişiklik ve premium navigasyon sistemi için bir iDrive dokunmatik ekran görülüyor. 2 Serisi Active Tourer, mevcut tüm MINI modelleriyle paylaşılan UKL1 platformunu temel alan ilk BMW. 2014'te çıktı ve ayrıca 7 koltuklu Grand Tourer isimli daha uzun sürümü de var.

 

Güç aktarma organlarında ise muhtemelen değişikliğe ihtiyaç duyulmayacak. Active Tourer, 1.5 litre - 2.0 litre turbo motorlardan MINI Cooper S E Countryman ALL4 ile aynı sistemi kullanan hibrit versiyona kadar farklı ve zengin seçeneklere sahip.

Son Güncelleme : 25 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo