Skoda Superb Güncellendi

Ototeknikveri     26 Mayıs 2017 11:54

Güncellenen Skoda Superb artık daha da konforlu ve güvenli olacak. Skoda Superb güncellemesinin tüm detaylarını yayınladı.

Skoda Superb Güncellendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda model serisinin amiral gemisi Superb’i güncelledi. Mayıs ayının sonundan itibaren Skoda Superb ve Skoda Superb Combi çok sayıda inovasyonla gelecek. Bunlar arasında otomatik acil durum çağrısı ve gelişmiş bağlanabilirlik çözümleri bulunuyor.

 

Care Connect Sistemi 

Yeni model yılıyla birlikte Skoda Superb ve Skoda Superb Combi, Ambition donanım seviyesinden itibaren Care Connect ile gelecek. Care Connect sisteminin en önemli özelliği otomatik acil durum araması, bu özellik bir kaza nedeniyle emniyet kemeri ya da hava yastığı gibi sistemlerde değişiklik olduğu anda devreye giriyor. Araç, acil çağrı merkezine sesli çağrı ve veri bağlantısı yapıyor ve tüm gerekli bilgileri aktarıyor. Acil durum çağrısı tavan modülündeki bir buton ile de çalıştırılabiliyor. 

Ayrıca, Skoda Connect uygulaması ile artık otomobile uzaktan erişim de mümkün. Akıllı telefon sürücüyü pencere ve kapıların ya da ışıkların kapalı olup olmadığı konusunda ve otomobilin durumuyla ilgili diğer konularda bilgilendirebiliyor. Park pozisyonu fonksiyonu otomobilin konumunu gösteriyor, “Honk & Flash” fonksiyonu ise korna ve ikaz ışıklarını aktive ederek otomobilin daha kolay bulunmasını sağlıyor.

 

 

Bilgi-eğlence: 9.2 inç cam tasarımlı ekran ve SmartLink+

Skoda Superb multimedya sistemleri ile şimdi çok sayıda fonksiyona erişilebiliyor. Columbus navigasyon sisteminin ekranı 8 inç’ten 9.2 inç’e büyüdü, Swing sisteminin ekranı ise 5 inç’ten 6.5 inç boyutuna büyütüldü. Cam tasarım, yüksek çözünürlüklü ekranları daha da çekici hale getiriyor. 

 

SmartLink+ sistemiyle, Skoda Superb şimdi taşıt ve akıllı telefon arasında ilave olanaklar sunuyor. SmartLink+ navigasyon, multimedya ve iletişim uygulamalarını akıllı telefondan otomobile taşıyor, ayrıca otomobilin verilerini akıllı telefona aktarıyor. 

 

Sürüş yardım sistemleri: Park Mesafesi Kontrolü

Skoda Superb ile artık park etmek daha güvenli. Park Mesafesi Kontrolü sisteminin manevra asistanı fonksiyonu artık otomobilin önündeki engelleri de tespit edebiliyor. Sistem sadece sürücüyü sesli ve görsel sinyallerle uyarmakla kalmıyor, aynı zamanda gerektiğinde otomobile otomatik fren yapıyor. 

 

 

Masaj fonksiyonlu sürücü koltuğu, gelişmiş iletişim, klima ve sessiz kabin

Sürücü koltuğu için opsiyonel masaj fonksiyonu, elektrikli ve hafızalı ayar ve havalandırma ile uzun yolculuklarda Superb artık çok daha konforlu. Ayrıca yolcular arasındaki iletişim dijital ses yükseltici ile daha kolay hale gelmiş. Bu sayede sürücü konuştuğunda mikrofon aracılığı ile arka koltuktakiler net şekilde duyabiliyorlar. Pencerelerdeki akustik filmler gibi ilave önlemlerle kabindeki gürültü seviyesi düşürülmüş.

19 inç hafif alaşım Acamar jantların yeni tasarımı modelin şık görünümünü daha da vurguluyor. Ayrıca, revize edilen Skoda Superb önümüzdeki aylarda yeni metalik kaporta rengi seçeneği Kadife Kırmızı ile sipariş edilebilecek. Yan tamponlar ve kapılardaki krom şeritler ve iç kabinde siyah tavan L&K donanım seviyesinin özellikleri arasında olacak. L&K Superb’in en üst donanım seviyesi.

Son Güncelleme : 29 Mayıs 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo