Yeni 2018 Dacia Duster ilk kez kamuflajları ile göründü

Ototeknikveri     31 Mayıs 2017 04:41

Dacia, yeni nesil Duster kompakt SUV modeli üzerinde çalışmaya devam ederken, casus fotoğrafçılar yeni otomobili görüntülemeyi başardı.

Yeni 2018 Dacia Duster ilk kez kamuflajları ile göründü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk defa görüntülenen yeni Dacia Duster, kamuflaj ve plastik kaplama pek çok özelliği saklasa da tasarımında daha evrimsel bir yaklaşım benimsiyor gibi görünüyor. Otomobilin kutu benzeri şekli hala devam ediyor ve yine stilden çok kullanışlılığa önem verilmiş. Bu yaklaşım şimdiye kadar Renault'nun Rumen markası için başarılı oldu. Yeni nesil büyük olasılıkla Renault / Nissan'ın Renault Kadjar ve Nissan Qashqai gibi modelleri destekleyen CMF platformuna dayalı olacak. Mevcut platformun güncellenmiş bir sürümünü kullanmaları daha yüksek ihtimal olsa da, Dacia'nın bu platformu kendi bütçe dostu ve fonksiyonellik odaklı yaklaşımına nasıl uyarladığını görmek ilginç olacak. Yeni Dacia Duster'ın daha uzun versiyonu da planlar arasında bulunuyor, bu versiyon yedi yolcu için oturma imkânı sunuyor ancak bu daha sonraki bir tarihte sunulacak.

 

İç mekanda, teknoloji ve ergonomi bakımından bazı faydalı güncellemeleri barındıracak, ancak genel olarak hedef kitle eskisi gibi kalacağı için segmentteki en sade kabinlerden biri olmaya devam edecek.

 

Dacia, gelecek Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda 2018 yılında piyasaya sürülecek yedi koltuklu versiyonuyla birlikte yeni Duster'ı ortaya çıkartmayı planlıyor.

Son Güncelleme : 01 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo