2018 Ford Focus’dan yeni görüntüler

Ototeknikveri     12 Haziran 2017 03:56

Yenilenen Ford Focus’un 2018 yılının başlarında piyasaya çıkması bekleniyor. Yeni kasa Ford Focus 2018'in kamuflajlı resimleri ortaya çıktı.

2018 Ford Focus’dan yeni görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Ford Fiesta artık piyasada, Ford’un bir sonraki adımı ise Avrupa’daki bayilere gelecek yıl ulaşması beklenen yeni nesil Focus. 2018 Ford Focus geçtiğimiz günlerde İngiltere’de test esnasında görüntülendi. Casus fotoğraflarda yatay tasarımlı arka lambalar görülebiliyor. 2018 Ford Focus son çekilen casus fotoğraflarda üretim formunda görülüyor. Şu an piyasada olan modelle benzer boyutlara sahip olacak yeni otomobildeki tasarım değişiklikleri evrimsel düzeyde kalacak. Yeni nesil Ford Focus’un boyutu biraz büyüyecek ve iç kabin daha geniş olacak.

Dördüncü nesil Ford Focus mevcut platformun yeni bir versiyonunu kullanacak. Aks aralığının 50 mm daha uzun olması bekleniyor (mevcut modelde 2648 mm). Dış cephe üçüncü nesilden fazla farklı değilken, içeride kalite ve donanım bakımından gelişme var. Yenilenen Focus’un daha yumuşak plastikler, kaplama ve döşemeler ve kontrol araçları ile gelmesi bekleniyor. Ford yeni Focus için bir de head-up display (sürücü göz hizasında sanal kontrol paneli ekranı) sunacak. 

 

Yeni nesil Ford Focus, hatchback, sedan ve station versiyonları ile sunulacak. Ford’un 1.0 litre EcoBoost benzinli ve 1.5 litre TDCi dizel motorları farklı güç çıkışlarıyla sunacağı, 2.0 litre TDCi dizel motor, 1.2 litre ve 1.5 litre EcoBoost benzinli motorların da Avrupa’da seçenekler arasında olacağı öngörülüyor.

Focus Electric yeni nesilde de devam edebilir, bunun yanı sıra bir hibrit versiyon da sunulmasu bekleniyor. Station versiyonun standart modelin çıkışından hemen sonra gelmesi, ardından da Focus RS versiyonunun sunulması planlanıyor.

Son Güncelleme : 12 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo