2018 Audi A8’den otomatik park özelliği tanıtan video

Ototeknikveri     13 Haziran 2017 02:42

Audi 2018 Audi A8 için yeni bir ipucu videosu yayınladı.

2018 Audi A8’den otomatik park özelliği tanıtan video
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma video ile ilgili fazla açıklama yapmadı ancak videoda otomobilin iç kabinini ilk kez görüyoruz, ayrıca anahtarlıkla aktive edilebilen otonom park sisteminin nasıl çalıştığını görüyoruz. A8’in iç kabininde öncelikle yeni direksiyon simidi, dijital kontrol paneli ve yeni konsol dikkat çekiyor. Otomobilin kapı panelleri ahşap kaplamalar, alüminyum aksanlar ve krom tutacaklar ile çok şık görünüyor. Video dış cepheden sadece ufak bir kaç ipucu veriyor ancak sedan otomobilin Prologue konseptinden alınan ince farlara ve geniş bir ön panjura sahip olacağı anlaşılıyor. Arkada entegre spoyler ve otomobilin tüm genişliğince devam eden bir şeritle bağlanmış özgün arka lambalar bulunuyor.

2018 Audi A8, 11 Temmuz’da Barcelona’daki özel bir etkinlikle tanıtılacak. Videoya bakılırsa, otomobil tanıtımda “Spider-Man: Eve Dönüş” filmi temalı bir kamuflaj içinde olacak. Otomobille birlikte tanıtımı yapılacak bu film ABD’de 7 Temmuz’da gösterime giriyor.

 

Audi detaylarla ilgili ağzını sıkı tutuyor ancak tüm versiyonların 48 volt yarı hibrit sisteme sahip olacağı, böylece yakıt tüketiminin 0.7 l/100 km’ye kadar azaltılacağı onaylandı.

Son Güncelleme : 13 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo