2018 Honda Fit (Jazz) yeni görünüm ve yeni özelliklerle geliyor

Ototeknikveri     13 Haziran 2017 02:51

Fotoğraflarının internete sızmasından bir ay sonra, 2018 Honda Fit resmi olarak tanıtıldı.

2018 Honda Fit (Jazz) yeni görünüm ve yeni özelliklerle geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yenilenen bu model, ülkemizde de satışta olan Jazz modelinin geçireceği makyaj operasyonu hakkında ipuçları veriyor. Temmuz ayında satışa çıkacak yeni Honda Fit güncellenen ön panjuru, yeniden tasarlanan aydınlatma üniteleri, yeni tamponları ve iki yeni renk seçeneği (“Helios Yellow Pearl” ve “Orange Fury”) ile geliyor. 

Honda ayrıca seriye yeni Sport donanım seviyesini ekledi. Yeni versiyon LX ve EX versiyonları arasında konumlanıyor ve daha sportif bir görünüme, önde bir splitter, parlak turuncu bir difüzör, krom egzoz çıkışı, “Sport” logosu ve 16 inç alaşım jantlara sahip. 

LX ve Sport donanım seviyelerinde opsiyonel oalrak, EX ve üzerinde ücretsiz oalrak Honda Sensing sürüş yardım sistemleri serisi de sunulacak. Seride zincirleme kaza önleyici fren sistemi, şerit koruma asistanı, şeritten ayrılma uyarısı, yoldan çıkmayı önleyici sistem, yoldan çıkma uyarısı ve uyumlanabilir seyir kontrolü gibi özellikler var. 

Honda güncellenen Fit ile ilgili tüm detayları henüz açıklamadı ancak ilk otomobillerin bayilere ulaşmasından önce detayların gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 13 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo