Yeni Nissan Qashqai detaylanıyor

Ototeknikveri     15 Haziran 2017 08:11

Güncellenen Nissan Qashqai Avrupa lansmanına hazırlanıyor. Firma yeni SUV’nin tüm detaylarını yayınladı.

Yeni Nissan Qashqai detaylanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Temmuz ayından itibaren Avrupa'da pazara çıkacak yenilenen Nissan Qashqai'nin makyaj operasyonunun detayları ortaya çıktı. Nissan bu güncellemede dört noktaya özellikle odaklandı; dış cephe, daha iyi iç kabin kalitesi, daha iyi sürüş ve yeni yarı otonom özellikler.  Güncellemede seride en üstte yer alacak yeni Tekna+ donanım seviyesi de ekleniyor. Yeni versiyon Nissan Qashqai’ye daha lüks bir karakter veriyor ve premium rakipleri ile rekabet gücünü artırıyor. Yeni Nissan Qashqai Tekna+, 3B desenli ve yumuşak nappa deri kaplama koltuklar (siyah ya da erik rengi seçenekleriyle), sekiz hoparlörlü lüks Bose ses sistemi, saten gümüş dış ayna kapakları ve tavan rayları ile geliyor.

Yeni Nissan Qashqai’nin iç kabini güncellendi ve daha kaliteli materyallere ve gelişmiş teknolojilere sahip. Bunlar arasında yeni D şekilli direksiyon, daha kaliteli materyallerden yapılmış hava girişleri ve iç kapı tutacakları, ayrıca orta konsoldaki kol dayama yerinde yeni dikişler bulunuyor.

 

Diğer özellikler arasında ise tek dokunuşla açılan elektrikli pencere düğmeleri (dört kapının tamamı için), ergonomik açıdan geliştirilmiş ve daha fazla diz mesafesi sağlayan ön koltuklar, ayrıca multimedya sistemi için yeni bir arayüz yer alıyor. Yeni Nissan Qashqai’nin ön kısmı yeni bir tamponla tamamen güncellendi, markanın “V-Motion” ön panjuru ve entegre LED gündüz sürüş ışıklarıyla yeni far yuvaları eklendi. Arka tampon ve LED arka lambalar da revize edildi.

Müşteriler yeni 17, 18 ve 19 inç alaşım jantlar arasından seçim yapabilecekler. Nissan ayrıca Qashqai’nin paletine iki yeni ve canlı renk de ekliyor; Canlı Mavi (Vivid Blue) ve Kestane Bronz (Chestnut Bronze). 

 

Yeni Nissan Qashqai'nin özel resimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

Şasi yeniden ayarlanan damperler, azaltılan yay oranları ve yenilenen lastik bileşenlerle modifiye edildi. Nissan denge demirini de dengeli bir sürüş performansı için güçlendirdi.

 

Firma ön kapıların içlerine ve arka tekerlek kemerleri çevresine ilave ses yalıtım materyalleri ekledi, ön kapıların çevresinde izolasyon artırıldı, arka cam kalınlaştırıldı. Bu önlemlerle kabindeki ses, titreşim ve sertlik seviyeleri azaltıldı.  Nissan’ın ProPilot yarı otonom özelliği de yeni modele eklendi. Sistem direksiyonu, hızlanmayı ve freni otobanlardaki tek şerit üzerinde, yoğun trafikte ve yükek hızlı seyirde kontrol edebilecek. Sistemde üç teknoloji biraraya geliyor; şerit koruma asistanı, akıllı seyir kontrolü ve trafik sıkışıklığı pilotu. ProPilot direksiyon üzerindeki bir düğmeye basarak kolayca faaliyete geçirilebiliyor. 

 

Makyajlı Nissan Qashqai motor seçenekleri - tüketim ve emisyon değerleri

Nissan Qashqai motor ve şanzıman seçenekleri, yakıt tüketi ve CO emisyon değerleri

 

Yeni Nissan Qashqai Temmuz ayından itibaren Avrupa genelinde satışa sunulacak. Yeni Qashqai fiyatları önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Son Güncelleme : 16 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo