Güncellenen 2017 Nissan X-Trail Avrupa'ya Gelmeye Hazır

Ototeknikveri     15 Haziran 2017 09:13

Nissan, güncellenmiş X-Trail'i önümüzdeki ay Avrupa'da Qashqai ile birlikte sunacak. Firma yeni X-Trail'in detaylarını açıkladı.

Güncellenen 2017 Nissan X-Trail Avrupa'ya Gelmeye Hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni X-Trail, Nissan'ın en yeni 'V-Motion' ön panjuru, entegre LED sürüş ışıklarına sahip yeni farlar, tam-LED arka farlar ve yeni tamponlar ile tazelenmiş bir dış cephe ile geliyor. Nissan, X-Trail'in renk paletine Turuncu İnci, Kırmızı İnci, Mavi İnci Metalik ve Koyu Kahverengi İnci ile dört yeni renk ekledi. İç mekan ise daha kaliteli malzemeler, yeni bir D şekilli direksiyon, orta konsolun her iki yanında yeni deri dizlikler ve havalandırma kanalları ile başka bazı kısımlarda parlak siyah bir görünüm ile güncellendi. Seri ayrıca mevcut dört versiyonun üçüncüsü olarak N-Connecta donanım seviyesinin eklenmesinden de yararlanıyor ve bu da müşteriye daha fazla değer sunuyor.

Tıpkı Qashqai gibi yeni Nissan X-Trail de şirketin yarı otonom ProPilot sisteminden opsiyonel olarak faydalanabilir. Diğer sürüş yardım sistemleri arasında Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Yaya Algılamalı Akıllı Acil Fren, Durdurma Asistanı, Akıllı Park Yardımcısı ve daha fazlası yer alıyor.

 

Yeni Nissan X-Trail'in görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

Müşteriler önümüzdeki ay yeni Nissan X-Trail satışa sunulduğunda, önden veya dört çekişli sürüş sistemleri, beş veya yedi koltuklu versiyonlar ve altı ileri manuel veya CVT Xtronic şanzıman seçenekleri arasından tercih yapabilecekler.

 

Yeni Nissan X-Trail Motor Seçenekleri;

Son Güncelleme : 16 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo