2017 Honda CR-V Malezya'da siparişe açıldı (Eski ile yeni CR-V arasındaki görsel farklar)

Ototeknikveri     17 Haziran 2017 08:05

Honda Malezya'da yakında satışa çıkacak 2017 Honda CR-V modelini tanıttı. Paultan ise yeni ile eski CR-V arasındaki farkları içeren özel bir dosya hazırladı.

2017 Honda CR-V Malezya'da siparişe açıldı (Eski ile yeni CR-V arasındaki görsel farklar)
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Honda CR-V, eski modelin boyutlarını koruyor ve tasarım değişiklikleri evrimsel boyutta kalıyor. Kompakt SUV'nin ön kısmında, daha agresif bir şekle sahip yeni LED farlar, yeni Solid Wing ön panjur ve yeniden şekillendirilmiş alt ızgara ve C şeklinde kırışıklara sahip yeni bir tamponla daha agresif bir görünümle karşılaşıyoruz.

2015 Honda CR-V - 2017 Honda CR-V karşılaştırmalı fotoğraf

Profilde, daha büyük yan pencereler, daha belirgin tekerlek kemerleri ve yeni marşbiyeller gibi değişiklikler var. Yandan görünüm, yeniden tasarlanan modelin daha uzun kaputuna ve aks mesafesine iyi bir bakış sağlıyor. Arka kısım, beşinci ve dördüncü nesil modellerin belirgin bir şekilde farklı olduğu yer; yeni model, LED arka lambalar ve fren lambalarını içeren L şekilli aydınlatma ünitesi ile anında fark edilebiliyor. Plaka yuvası, bagaj kapağının alt kısmında. Yeniden tasarlanan tampon ve ikili egzozlar ise diğer değişiklikler.

Honda, Malezya'da 2017 Honda CR-V'yi yalnızca 5 koltuklu versiyon ve iki motor seçeneğiyle satacak. Bu motor seçenekleri 2.0 litrelik i-VTEC ve 1.5 litrelik VTEC Turbo. 2.0 litrelik doğal emişli motor 155 hp güç çıkışı ve 190 Nm tork üretirken, 1.5 litrelik turbo motor, 193 hp güç çıkışı ve 243 Nm tork ile geliyor. CVT şanzıman ise standart.

2017 Honda CR-V, güvenlik ve sürüş yardım teknolojilerini içeren Honda SENSING paketiyle birlikte sunuluyor. Uyumlanabilir Seyir Kontrolü (ACC), Düşük Hızlı Takip (LSF), İleri Çarpışma Uyarısı (FCW), Çarpışma Önleme Fren Sistemi (CMBS), Şerit Koruma Asistanı (LKAS), Yoldan Çıkmayı Önleyici Sistem (RDM) Ve Şeritten Ayrılma Uyarısı (LDW) paketteki özelliklerden bazıları. LED gündüz farları, bagaj kapağı spoyleri, iki renk tonlu alaşım jantlar, arka kamera ve altı hava yastığı da yepyeni modelin bilinen en önemli özelliklerinden bazıları.

Yeni Honda CR-V'nin gelecek yıl 7 koltuklu versiyon ve Tayland'da sunulan dizel motorla birlikte Hindistan'a da gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 19 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo