Yeni Mercedes A-Sınıfı, S-Sınıfı Stilli Dijital Gösterge Paneli ile Görüntülendi

Ototeknikveri     20 Haziran 2017 03:55

Mercedes, yeniden tasarlanan A-Serisi'nin son rötuşlarını yapıyor. Casus fotoğrafçılar, Frankfurt Motor Show'da yapılması muhtemel lansman öncesinde Nürburgring'de test edilen modeli görüntülediler.

Yeni Mercedes A-Sınıfı, S-Sınıfı Stilli Dijital Gösterge Paneli ile Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Anında tanınabilen hatchback, evrimsel bir tasarıma sahip ancak daha ince farlar, kapıya monte aynalar ve oldukça eğimli bir arka cama sahip. Daha yakından bakıldığında, geniş bir iç kabine işaret eden uzun arka kapılar görülüyor. İç kabin şu an için karmakarışık ancak prototip kalın çerçeveli bir direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve yuvarlak hava çıkışları ile daha büyük E ve S-Serisi modellerini anımsatıyor. Araba ayrıca tanıdık düğmeler, motor çalıştırma düğmesi ve nispeten küçük bir ekrana sahip bir multimedya sistemiyle geliyor.

 

Geniş kompakt otomobil serisinde ilk model olacak A-Serisi, daha geniş bir iç kabine imkan vermesi ve otomobili hafifletmesi beklenen güncellenmiş MFA2 platformunu kullanacak.

Motor seçeneklerinin giriş seviyesi üç silindirli motorlardan güçlü turbo şarjlı 2.0 litre dört silindirli motorlara kadar çeşitlilik göstermesi bekleniyor. Güç çıkışı 340 hp (253 kW) civarında bir A40 AMG ve 402 hp (300 kW) gücünde yeni bir A45 AMG modeli de bekleyebiliriz.

Son Güncelleme : 20 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo