Yeni Hyundai Santa Fe Nurburgring'de Egzersizlere Başladı

Ototeknikveri     21 Haziran 2017 02:30

İki ay önce Hyundai'nin Almanya'daki geliştirme merkezinde bir prototipin görüldüğü casus çekimin ardından, yepyeni bir Santa Fe bu kez Nurburgring'de kameralara yine yakalandı.

Yeni Hyundai Santa Fe Nurburgring'de Egzersizlere Başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ne yazık ki, görüntülenen bu otomobil, eksik tavan barları ve Recaro yarış koltukları gibi birkaç farklılıklara sahip olmasına rağmen, Nisan ayında görüntülenen prototipten daha fazla kamuflaj giyiyor. Yeni Santa Fe, iki ayrı far seti - üstte ince LED üniteler ve yeni petek şekilli ön panjura bitişik normal lambalar - içeren yeni bir ön kısma sahip olacak. Koreli otomobil üreticisinin, muhtemelen iki versiyon için farklı isimler kullanarak, Santa Fe'yi beş ve yedi koltuklu versiyonlarla sunmaya devam etmesi bekleniyor. Giriş seviyesi modeller standart olarak önden çekişli sürüşe uygun güç aktarma organlarını kullanmaya devam ederken, opsiyonel olarak dört çekişli sürüş sistemi de sunulabilir.

 

Güç aktarma organlarından bahsetmişken, benzinli ve dizel motorların yanı sıra plug-in hibrit bir versiyonun da beklendiğini belirtelim. Dizel modeller sadece bazı piyasalarda - özellikle Avrupa'da - sunulabilir.

 

Yeni Santa Fe 2018 yılının sonlarına kadar Hyundai showroomlarına gelmeyecek.

Son Güncelleme : 21 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo