Volkswagen, Arteon için uluslararası pazarlama kampanyasını başlattı

Ototeknikveri     21 Haziran 2017 08:54

Volkswagen, yeni fastback modelinin lansmanı kapsamında Avrupa'da reklam kampanyasını ve TV spotlarını da başlattı.

Volkswagen, Arteon için uluslararası pazarlama kampanyasını başlattı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kampanya, otomobilin duyusal tasarımı ve modern teknolojileri üzerine yoğunlaşıyor. Kampanya basılı reklamlar ile kapsamlı sosyal medya ve perakende faaliyetlerinin yanı sıra TV spotunu da içeriyor. Arteon mikro sitesinin içeriği de önemli ölçüde genişletilecek. VW Satışlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jürgen Stackmann "Yeni Arteon, Volkswagen markası için önemli bir model, cazip fiyatla birinci sınıf tasarım ve premium teknoloji sunuyor, bu nedenle markanın konumunu belirliyor. Kampanya, bu yönleri ele alıyor ve duyusal tasarım ile modern sürüş yardım sistemleri üzerine odaklanıyor" dedi.

TV spotunun ana teması hız sınırlarına otomatik adapte olan, tahmini hız kontrollü yeni otomatik mesafe kontrolü sistemi. Videoda iki trafik görevlisi, hız limitini düşürerek sürekli Arteon'u yakalamaya ve aşırı hızdan ceza kesmeye çalışıyor ancak arabanın her seferinde izin verilen sınırın içinde kalmayı başarabildiğini görerek şaşkına dönüyorlar.

 

arteon.volkswagen.com mikro sitesi, tüm kampanya öğelerinin dijital bir deneyimini sunuyor. Facebook, YouTube, Instagram ve Pinterest gibi sosyal medya kanallarında yayınlanan yeni Arteon'un fotoğrafları ve videoları hedef kitleye yönelik olarak seçiliyor. Yakın çekimler, tam görünümler, panoramalar ve videolar ile dış cephe, özel tasarım özellikleri ve yeni bilgi-eğlence sistemi tanıtılıyor. Kampanyadan sorumlu reklam ajansı ise Grabarz & Partner.

Son Güncelleme : 22 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo