Yeni Insignia Grand Sport Koltukları SPA Lüksünü Yaşatıyor

Ototeknikveri     23 Haziran 2017 12:59

Yeni Insignia Grand Sport, sürücülerine dört mevsim memnuniyet sunacak sağlıklı ve konforlu koltuklar sunuyor.

Yeni Insignia Grand Sport Koltukları SPA Lüksünü Yaşatıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel, geliştirdiği ileri teknolojileri herkes için ulaşılabilir kılma anlayışı içinde AGR sertifikalı ortopedik koltukları yeni Insignia Grand Sport modelinin Excellence donanım seviyesinden itibaren standart olarak sunuyor.Yeni modelin sürücü koltuğunda seyahat eden Insignia sahipleri sırtlarına olan yükü azaltarak seyahatlerini daha sağlıklı kılıyorlar. Ayarlanabilir bel desteği ve bacak minderi uzantıları özellikle uzun yolculuklarda ortaya çıkabilecek sağlık sorunlarının önüne geçiyor.

Sağlığı kadar konforuna da önem veren Insignia meraklıları için ise opsiyonel olarak sunulan Ergonomik Spor Deri Koltuk paketi dikkat çekiyor. Bu paketi tercih edenler koltuklarını elektrikli olarak 18 yönlü ayarlayıp ideal ayarlarını koltuğun hafızasına kaydedebiliyorlar. Tek tuş ile çalıştırılan masaj özelliği yorucu bir gün sonrası trafikte SPA lüksünü yaşamak için ideal. Bu lükse yaz ayları için koltuk havalandırma, kış ayları için ise koltuk ısıtma özelliklerini de eklediğinizde Opel’in sürücülerine dört mevsim maksimum konforu sağlayan koltuklar sunduğu görülüyor.

Yeni Insignia Grand Sport 122 bin 900 TL’de başlayan fiyatlar ile satışta. Opsiyonel olarak sunulan Ergonomik Spor Deri Koltuk paketine ise müşteriler 7 bin TL fark ödeyerek sahip olabiliyor.

Son Güncelleme : 25 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo