2018 Dacia Duster (2018 Renault Duster) için dijital çizim

Ototeknikveri     26 Haziran 2017 09:24

Renault Grubu’nun en popüler SUV’si bu yıl ikinci nesliyle karşımıza çıkacak.

2018 Dacia Duster (2018 Renault Duster) için dijital çizim
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İkinci nesil Dacia Duster/Renault Duster, Eylül ayında IAA 2017’de dünya prömiyerini yapacak. Otomobilin yol testleri devam ederken, grafik tasarımcı Stelian Ratoi yeni nesil için bir dijital çizim hazırladı. Yeni nesil Renault Duster evrimsel bir tasarıma sahip olacak ve geleneksel SUV görünümünü sürdürecek. Hazırlanan dijital çizim de bunu göz önüne alıyor, ayrıca casus fotoğraflarda görülen şık farlar, daha az kaslı bir profil ve daha basit kapı panelleri ile daha büyük pencereler gibi özelliklere yer veriyor. İç kabinde ise yeni bir konsol, yeni döşemeler, daha kaliteli materyaller, geliştirilmiş ergonomi ve teknolojiler, Apple CarPlay ve Android Auto akıllı telefon entegrasyonu ile dokunmatik multimedya sistemi yer alması bekleniyor.

 

Şu anki Dacia Duster gibi, yeni nesil Duster da B0/Logan platformunu kullanacak. Alışık olduğumuz 1.2 litre TCe ve H4K 1.5 litre benzinli motorların yanı sıra, Renault 1.6 litre dCi dizel motoru da 1.5 litre dCi motorun yerine sunabilir. 5 vitesli manuel, 6 vitesli manuel, 6 vitesli verimli – çift debriyajlı otomatik ve 6 vitesli Easy-R AMT şanzımanlar da seçenekler listesinde bulunuyor.

 

2018 Dacia Duster müşterileri opsiyonel dört çekişli sürüş sistemini bazı konfigürasyonlarla birlikte alabilecekler. Kompakt SUV’nin uzunluğu 4.4 metre olacak ve beş kişilik oturma düzeni ile gelecek. 4.55 – 4.70 metrelik 7 koltuklu bir “Dacia Grand Duster” versiyonu da gelecek yıl seriye katılacak. Bu versiyon özellikle büyük SUV’lerin popüler olduğu Hindistan gibi ülkelerde ilgi görebilir.

 

Yeni nesil Duster gelecek yılın başlarında Avrupa’ya ulaşabilir. Hindistan’a ise 2019’da girmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 26 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo