Yeni Seat Arona Motor Seçenekleri

Ototeknikveri     26 Haziran 2017 11:45

Yoğun rekabetin yaşandığı küçük SUV pazarına Arona ile giren Seat, yeni modelinin geniş motor yelpazesi ile başarı arayacak.

Yeni Seat Arona Motor Seçenekleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Seat, küçük SUV segmentinde yer alacak yeni modeli Arona'da sunacağı 1.0 ile 1.6 litre arasında değişen motor seçenekleri ile alıcılara bolca alternatif sağlayacak. Tamamı direkt enjeksiyonlu, turbo beslemeli ve otomatik stop & start sistemine sahip bu motorlardan benzinli seçenekleri 1.0 TSI ve 1.5 TSI motorlar oluşturacak. 95 hp ve 115 hp alternatifine sahip olacak 1.0 TSI'nin düşük güçlü olanı sadece 5 ileri manuel ile yüksek güçlü olanı ise sadece 6 ileri manuel şanzıman veya 7 DSG şanzıman ile sunulacak. Yeni geliştirilen dört silindirli 150 hp'lik 1.5 TSI motor ise silinidir kapatma teknolojisi ACT ile beraber gelecek. FR donanım seviyesi ile sunulacak bu motor 6 kademeli manuel vites ile kombine edilecek.

 

Dizel cephesinde ise 1.6 litrelik TDI motor yer alacak. 95 hp veya 115 hp alternatiflerine sahip olacak bu ünitenin 95 hp'lik olanı, 5 ileri manuel şanzıman veya 7 DSG şanzıman ile sunulacak. 115 hp'lik 1.6 dizel motor ise sadece 6 ileri manuel vites ile gelecek. 

 

[reklaml]

Seat Arona'da 2018'in ilk yarısından sonra 90 hp 1.0 TSI motor, sıkıştırılmış doğalgaz (Compressed Natural Gas - CNG) seçeneği ile birlikte alınabilecek. Yeni Seat Arona denizaşırı ülkelerin bazılarında 110 hp güç üreten 1.6 MPI motor ile birlikte manuel ve otomatik şanzıman seçenekleriyle tercih edilebilecek.

Son Güncelleme : 26 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo