Opel Silvretta Classic'te Commodore'nin 50. Yılını Kutlayacak

Ototeknikveri     28 Haziran 2017 08:44

Tam 50 yıl önce, Opel Commodore 115 hp 2.5 litrelik düz altı silindirli motorla hayatına başlamıştı. Bir yıl sonra bunu, ikiz karbüratörler ve 130 hp'lik motorla GS versiyonu takip etmişti. Opel, 20. Silvretta Classic etkinliğinde (6 - 8 Temmuz) Commodore A, B ve C nesillerinin 50. yıldönümünü kutlayacak.

Opel Silvretta Classic'te Commodore'nin 50. Yılını Kutlayacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Marka elçisi ve Le Mans 24 Hours şampiyonu Joachim Winkelhock, vintage rallide Opel Classic takımına liderlik edecek. Takım yarışlara 190 hp gücündeki 1972 Commodore B GS/E (Grand Sport/Einspritzung) ile katılıyor. Tarihi Commodore otomobillere GS isminin geleneğini sürdüren yeni bir Insignia Grand Sport otomobil de eşlik edecek. Yarışların üç ayağı da Partenen’de başlayacak ve bitecek. Rota üç gün boyunca Avusturya Alpleri’nin kıvrımlı yollarını takip edecek ve toplamda 600 kilometre yol kat edilecek. Silvretta Hochalpenstrasse, 2037 metre yükseklikteki Bieler Höhe, Piller Höhe’ye çıkış (öğlen yemeği), Furkajoh ve Hotel Waliser Stuben’de mola, ayrıca “Grosser Preis von Vandans” ve Cumartesi günü saat 14.00’teki final yarışların önemli noktaları ve olayları arasında olacak.

 

50 yıldan sonra efsanevi Opel ismi yeni Opel Insignia Grand Sport ile dönüyor. Bir coupe gibi şık ve sportif otomobil yeni mimarisi sayesinde cömert genişliğe sahip, güvenlik teknolojileri ve akıllı teknolojiler de segmente öncülük ediyor ve dikkat çekiyor. Portföyde Opel IntelliLux LED matriks farlar ve gelişmiş tork vektörleme özellikli dört çekişli sürüş sistemi, modern sürüş yardım sistemleri ve head-up display gibi özellikler yer alıyor. Opel OnStar ve akıllı telefon entegrasyonu ile gelişmiş bağlanabilirlik de Opel Insignia Grand Sport’da. 

 

Yeni Insignia bütün bu özellikleri ile premium markaların modelleri ile bile rahatça rekabet edebiliyor. Yeni model Opel bayilerine ulaştı.

Son Güncelleme : 28 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo