Güncellenen Maserati Granturismo New York’ta tanıtıldı

Ototeknikveri     29 Haziran 2017 12:03

Güncellenen dört koltuklu coupe Pininfarina tasarımı ve gelişmiş iç kabin teknolojisi ile gelecek.

Güncellenen Maserati Granturismo New York’ta tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen Maserati Granturismo ABD’de tanıtıldı. New York Borsası’nın dışında sergilenen coupe, dış cephesinde bazı estetik değişikliklere sahip, iç kabinde ise teknoloji yükseltilmiş. Otomobilin Pininfarina tasarımlı kaportası, hafifçe değiştirilmiş arka tampon ve 2014 yılında tanıtılan Alfieri konseptinden esinlenilmiş üç boyutlu tasarımlı yeni ön panjura sahip. Maserati aynı zamanda Granturismo’nun aerodinamik performansını da geliştirdi, hava sürtünme katsayısını 0.33 Cd’den 0.32 Cd’ye indirmek için alt hava kanalları kullanıldı. Granturismo sadece doğal emişli 4.7 litre Ferrari yapımı benzinli motor ve altı vitesli ZF otomatik şanzımanla sunulacak. Motorun güç çıkışı 7000 rpm’de 454 bhp, tork değeri ise 4750 rpm’de 520 Nm. Bu motorla otomobil 4.8 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor, Sport modeli için maksimum hız ise 299 km/s. MC modelinde 100 km/saat’e çıkış 0.1 saniye daha kısa, maksimum hız ise 1.6 km/s daha fazla. 

 

İç kabinde, Poltrona Frau ya da Alcantara deri döşemeler ve yeniden tasarlanan orta konsolda yeni 8.4 inç kapasitif dokunmatik multimedya ekranı sunuluyor. Multimedya sistemi Apple CarPlay ve Android Auto akıllı telefon entegrasyon fonksiyonlarını da destekliyor. Ayrıca Harman Kardon Premium ses sistemi sunuluyor.

 

Yeni modelin fiyatı henüz netleşmedi ancak mevcut modelin 119.619 dolar giriş fiyatının biraz üzerinde olması bekleniyor.

Son Güncelleme : 30 Haziran 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo