2017 Red Dot Ödülleri açıklandı

Ototeknikveri     06 Temmuz 2017 12:49

Red Dot, 2017 yılının en iyi tasarlanmış otomobillerini seçti. Prestijli tasarım ödülleri her yıl farklı kategorilerde dağıtılıyor, otomobil kategorisi de bunlardan birisi.

2017 Red Dot Ödülleri açıklandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jüri bir kaç ay önce içinde Ferrari J50, Mazda MX-5 RF, Kia Optima Sportswagon ve Audi Q2’nin de bulunduğu “En İyiler” listesini açıklamıştı. Şimdi ise tam liste açıklandı. Yukarıda bahsedilen modellerinin yanı sıra bu sene Red Dot ödülleri BMW 5-Serisi, Citroen C3, Genesis G80 Sport, Hyundai Azera/Grandeur, Kia Rio, Peugeot 3008, Seat Ibiza, Skoda Kodiaq, Octavia Combi, Volvo V90, Ferrai 458 MM Speciale, GTC4 Lusso ve LaFerrari Aperta modellerine gitti. Ayrıca Hyundai i30, Kia Niro ve Borgward BX5 modelleri mansiyon ödülü aldı. Adaylar arasında iki tekerlekliler de vardı. BMW R NineT Racer, Yamaha XSR900, Volta BCN ve Jiangsu Niu’dan M1 ve C-One elektrikli scooterlar da ödüller için yarıştı.

 

Ferrari dört süperotomobili ile listeye girdi hatta modellerden birisi En İyiler kısa listesinde de yer aldı. Hyundai listeye beş model soktu, bunlardan birisi En İyiler listesinde, üçü Dots kategorisinde, birisi ise mansiyon ödüllerinde yer aldı.

Son Güncelleme : 06 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo