Yeni Mercedes X-Serisi 18 Temmuz’da

Ototeknikveri     06 Temmuz 2017 03:40

Mercedes X-Serisi’nden ilk ipucu videosunu yayınladı. Model 18 Temmuz’da resmi olarak tanıtılacak.

Yeni Mercedes X-Serisi 18 Temmuz’da
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

X-Serisi konseptleri tarafından önizlenen üretim modeli lüksü ve şıklığı günlük kullanım kolaylığı ile birleştiriyor. İpucu videosu modelin sadece kısıtlı bir kısmını gösteriyor. Videodan aracın ön kısmında neredeyse dikey denebilecek bir ön panjur bulunduğunu ve bunun LED farlar ve gümüş koruyucu plaka ile çevrelendiğini anlıyoruz. Arkaya doğru baktığımızda modelin kıvrımlı hatlara sahip olduğunu, metalik pencere kenarları ve alaşım jantlara sahip olduğunu görüyoruz. Tasarımcılar modele ayrıca şişkin çamurluklar, krom kapı tutacakları ve dikey LED farlar eklemiş. Diğer özellikler arasında ise marşpiyerler, bir portbagaj ve arka denge çubuğu bulunuyor.

 

Mercedes özellikler hakkında ağzını sıkı tutuyor ancak modelin Nissan Navara ve Renault Alaskan modellerinde de kullanılan şasi üzerine kaporta kullanacağı biliniyor. Araç özgün bir stile, özel süspansiyon ayarlarına ve daha lüks bir iç kabine sahip olacak.

X-Serisi’nin dört ve altı silindirli motorlarla sunulması bekleniyor. Arkadan çekişli sürüş sisteminin standart olması, dört çekişli sistemin de opsiyonel olarak sunulması bekleniyor.

 

Modelin ABD’de de sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor. Chevrolet Colorado ve GMC Canyon modellerinin başarısı firmayı X-Serisi’ni de ABD’de sunmak için teşvik edebilir. Mercedes şu anda karar vermek için piyasa araştırması yürütüyor.

Son Güncelleme : 06 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo