Lynk & Co 03 Sedan testte görüntülendi

Ototeknikveri     07 Temmuz 2017 02:37

Lynk & Co 03 Sedan, muhtemel bir Volvo S40 için önizleme olarak görülebilir. Platform yeni çıkacak XC40 crossover ile aynı olacak. Buna rağmen model özgün bir stile sahip.

Lynk & Co 03 Sedan testte görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kopyaların ve birbirine benzer krom ön panjurların hakim olduğu bir piyasada bu ortak girişim Çin'in lüks sedan otomobillere daha farklı bakmasını istiyor. Geely'nin sahip olduğu firmanın bir kaç ay önce tanıttığı konsept gibi, 03 test aracı da tuhaf şekilli aydınlatma elemanlarına sahip. Üstteki uzun farları, Sportage, C4 Cactus, Juke ve benzeri modelleri anımsatan projektörler takip ediyor. Profil ise stil uğruna baş mesafesinden ödün vermek istemeyen düz bir çatı ile sıradan bir sedan kaportası gibi görünüyor. Arkada, Lynk & Co 03 Sedan L şekilli arka lambalarla geliyor. Aşağıda ise iki simetrik egzoz borusu difüzörün arkasına gizlenmiş ortadaki susturucudan ayrılıyor. Volvo'nun projenin arkasında olduğu ve bize bir S40 sedan sunacağı düşünülebilir. Sonuçta buna benzer bir konsept yapmışlardı. İsveçli firma yakın gelecekte tamamen elektrikli olacağını söz verdiyse da, 03 çıktığında piyasada hala yanmalı motorlar da bulunacak.

 

Çinli sedan 1.5 litre turbo motora dayanacak gibi görünüyor. Motorun 180 hp güç çıkışına sahip olması bekleniyor. 250 hp 2.0 litre motor da seçenekler arasında bulunacak. Plug-in hibrit versiyon için 400 hp T8'den daha küçük düşünülecek. Tüm modeller için 8 vitesli otomatik şanzıman kullanılacak.

 

Bu casus fotoğraflarda arkaplanda 01 CUV de görülüyor. Ayrıca 03'ün deri iç kabinine de göz atabiliyoruz. Model ile birlikte dijital bir kontrol paneli sunulacak. Lynk & Co markası 2017 yılının sonlarında Çin'de üretime ve satışlara başlayacak. Model Avrupa ve ABD'ye ise 2020'ye kadar ulaşacak.

Son Güncelleme : 08 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo