2019 Ford Focus Sedan ilk kez görüntülendi

Ototeknikveri     07 Temmuz 2017 03:13

Kompakt dört kapılı otomobilin tasarımı Fusion modelinden bazı öğelere sahip olacak.

2019 Ford Focus Sedan ilk kez görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford'un üretimi Michigan'dan Çin'e taşıması nedeniyle Focus üretimi bir yıl kadar dondurulacak ve 2019'da yeniden başlayacak. ABD için üretim yeniden başladığında bu yeni görüntülenen Focus Sedan modele ilgiyi yeniden canlandırabilir. Ford'un Focus Sedan'ı ağır kamuflaj ve kaplama altında tuttuğu görülüyor. B sütutuna kadar otomobil daha önce görüntülenen hatchback test araçları ile düşük bir burun ve dar farlar gibi özelliklerle aynı görünüme sahip. Tavan revize edilmiş ve bu hali ile oldukça çekici görünüyor. Bagaj kapağındaki plastik panel bu kısmın şeklini saklıyor ancak son hali ile arka kısmın oldukça şık görüneceği anlaşılıyor. Yeni gelen fotoğraflarda iç kabin görünmüyor olsa da daha önceki hatchback fotoğraflarında iç kabinde orta konsolun en üstünde büyük multimedya ekranı karşımıza çıkmıştı.

 

Yeni nesil Focus yeni bir platforma geçecek ve bu sayede daha uzun bir aks aralığı ve daha geniş tekerlek izine sahip olacak. Fotoğraflarda kabin oldukça geniş görünüyor ve uzun arka çıkıntı iyi bir bagaj kapasitesinin sinyallerini veriyor. Focus'un motor seçenekleri şimdilik bilinmiyor. Ford'un turboşarjlı motorları giderek daha fazla kullanması nedeniyle yine bu tarz motorlara yer vereceği düşünülebilir.

Yeni Focus ABD'ye Çin'den ithal edilecek, Avrupa üretimi ise Almanya'da yapılacak. Yeni modelin 2018'de çıkması ve ilk önce Avrupa'da piyasaya sunulması bekleniyor. Bu yılın ilk altı ayında Ford ABD'de %19.8 düşüşle (103.144 adetten) 82.721 adet Focus sattı.

Son Güncelleme : 08 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo