Yeni XC60'a Polestar Dopingi

Ototeknikveri     11 Temmuz 2017 12:41

Polestar yeni XC60 modelini bugüne kadarki en güçlü Volvo otomobile dönüştürdü

Yeni XC60'a Polestar Dopingi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

T8 seviyesinde 400 hp güç çıkışı ile, yeni Volvo XC60 oldukça etkileyici. Daha da fazla güç isteyenler modelin güç aktarım optimizasyon paketine sahip Polestar versiyonunu tercih edebilirler. Paket çok kapsamlı bir performans güncellemesi olmasa da sürüş deneyimini daha yükseğe taşımayı vaad ediyor. Volvo’nun binek otomobillerini optimize ederken Polestar beş önemli alana odaklanıyor. Şanzımanın daha hızlı vites geçişleri sunması sağlanmış, vites geçiş noktaları motorun tork bandından maksimum faydalanmak için yeniden kalibre edilmiş. Şanzıman virajlarda daha uzun süre düşük vitesi koruyabiliyor, ayrıca gaz hem hızlanma hem de yavaşlama için daha hızlı yanıt verecek şekilde ayarlanmış. Motorun ise güç çıkışı artırılmış. 

 

21 hp güç artışı çok gibi görünmeyebilir ancak aynı güç aktarım organına sahip optimize edilmiş XC90 ile birlikte XC60’ı bugüne kadar üretilen en güçlü Volvo binek otomobil yapmaya yetiyor. XC60 aynı zamanda en hızlı Volvo ünvanını da alıyor.

Polestar Ar-Ge Başkan Yardımcısı Henrik Fries yeni XC60 için şunları söyledi: “Hedefimiz gelişmiş bir sürüş deneyimi arayan Volvo sahipleri için günlük sürüş durumlarında kullanılabilir bir performans yaratmak. Yeni XC60 dinamik bir şasi ve modern bir güç aktarım organı ile çalışmak için harika bir temel verdi. Polestar optimizasyonu ile yeni Volvo XC60 sürüş meraklılarına yaraşır bir otomobil oldu.”

Son Güncelleme : 11 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo