Mercedes E Serisi'nde Linguatronic Güncellemesi

Ototeknikveri     13 Temmuz 2017 01:39

Mercedes E Serisi için bir dizi yeni güncelleme duyurdu. Mercedes E-Serisi yeni sesli kontrol sistemi ve çok sayıda yeni seçenekle geliyor

Mercedes E Serisi'nde Linguatronic Güncellemesi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

E-Serisi piyasaya sadece bir buçuk yıl önce sürülmüştü. Model şimdi “evrimsel bir sıçrama” sayılan Linguatronic sesli kontrol sistemi ile güncellendi. Önceki sistem sadece eğlence fonksiyonları için kullanılabiliyordu ancak yeni sistem sürücülere kabin sıcaklığı ve ısıtmalı koltukların durumu gibi fonksiyonları da sesli olarak kontrol etme imkanı veriyor. Yeni sistem ayrıca arka pencere buz çözücüsünü ve diğer konfor ve aydınlatma fonksiyonlarını kontrol edebiliyor. Kullanıcılar otomobilin ne kadar sürüş mesafesi kaldığı ve mevcut hız limitinin ne kadar olduğu gibi bilgilere erişebiliyor. Güncellenen sistem 12 dili daha destekliyor, aynı soruyu üç ya da dört eş anlamlı cümle ile cevaplama yeteneği ile daha doğal davranıyor ve eskisi kadar robotik bir ses vermiyor.

 

Güncellenen ses teknolojisinin yanı sıra, Avrupa’ya özel model Audi 20 sisteminin yeni bir versiyonu ile birlikte sunulacak. 1155 Euro'ya satılan sistem 12.3 inç ekran ve yeni multimedya sistemi ile birlikte geliyor.

Giriş seviyesi ve opsiyonel Audi 20 sistemleri yeni Mercedes-Benz SD harita navigasyon paketi, GPS fonksiyonu ve gerçek zamanlı trafik bilgisine de sahip olacak. Firma aynı zamanda 802 Euro fiyatla LTE bağlantısı ve HD ses teknolojisi özelliklerine sahip yeni bir telefon sistemi de sunacak.

Güncellemeleri iki yeni ahşap kaplama, napa deri döşeme seçenekleri ve geliştirilmiş ortam aydınlatma sistemi tamamlıyor. Güncellenen model ayrıca iki arka USB şaj portu ve direksiyonda sesli geribildirim veren dokunmatik kontrol butonları ile geliyor.

Son Güncelleme : 13 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo