Yeni Ford Transit Custom artık daha şık, daha teknolojik ve daha tutumlu

Ototeknikveri     13 Temmuz 2017 02:35

Güncellenen Tourneo Custom modelinin ardından Ford yeni Transit Custom için de yenilikleri duyurdu.

Yeni Ford Transit Custom artık daha şık, daha teknolojik ve daha tutumlu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Modelin dış cephesindeki revizyonlar Tourneo Custom ile aynı, bu da üç çubuklu ön panjurla yeni bir ön kısım tasarımı anlamına geliyor. Yeni farlar artık üst donanım seviyelerinde LED gündüz sürüş ışıkları ve Xenon farlar ile sipariş edilebiliyor. Bu da modeli diğer en yeni Ford binek otomobiller ile aynı çzigiye getiriyor. En büyük güncelleme ise iç kabinde. Kabin tamamen yenilenmiş. Firmanın Fiesta ile başlayan yeni iç kabin felsefesi gösterge paneli ve yüzer dokunmatik ekran gibi özelliklerle karşımıza çıkıyor. Ford yeni iç kabin tasarımının 25 litre ekstra depolama kapasitesine imkan verdiğini, konsolun üst yüzeyinde üç açık depolama alanı bulunduğunu belirtiyor. Kabinde şık ve 1 tonluk bir ticari araca uygun dayanıklı materyaller kullanılmış. Yeniden tasarlanan kapı panelleri yeni tutacaklar ve ekstra depolama alanı ile geliyor. 

 

Yeni Ford Transit Custom firmanın modern EcoBlue dizel motorunu kullanmaya devam edecek. Bu motor 105, 130 ve 170 PS versiyonlarla sunuluyor, yakıt verimliliğini %13, torku ise %20 artırıyor. 

Serideki en tutumlu seçenek yeni Econetic versiyonu. Bu versiyonun CO2 emisyonu 148 gr/km, yakıt tüketimi ise 5.7 litre/100 km. Özel kalibre edilmiş 105 PS dizel motor, otomatik durdur-başlat fonksiyonu, düşük dirençli lastikler, Ford’un Hızlanma Kontrolü özelliği ve maksimum 100 km/s hız sınırı verimlilik gelişmelerine katkıda bulunuyor. 

 

Modelde ayrıca bir dizi sürüş yardım sistemi de sunuluyor. Trafik İşaretleri Tanıma, Çapraz Trafik Uyarısı, Kaza Önleme Asistanı ve Yaya Tespiti, Uyumlanabilir Seyir Kontrolü bu yardım sistemleri arasında. 

En üst düzey 170 PS Sport serisi model yeniden tasarlanan kaporta kiti, kaput üzerinde ikili şeritler, deri döşeme ve kabartmalı kumaş döşeme ile geliyor. 

Son Güncelleme : 13 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo