RENAULT MEGANE'DE YENİ DONANIM SEVİYESİ; PLAY EDİTİON

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 05:32

Renault güncel Megane modelindeki Joy, Touch, Icon ve GT-Line versiyonlarına bir yenisini daha ekledi.

RENAULT MEGANE'DE YENİ DONANIM SEVİYESİ; PLAY EDİTİON
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçtiğimiz günlerde makyajlı hali ortaya çıkan Megane ailesinin, ülkemizde satılmakta olan hatchback karoser seçeneğine bir yeni donanım seviyesi eklendi. 2014 yılının başlarında piyasaya sunulacak olan yeni Megane ailesine kadar yollarda kalacak olan güncel versiyon ülkemizde, Joy, Touch, Icon ve GT-Line donanım seviyeleriyle sunuluyor. Önümüzdeki günlerde sunulacak Play Edition adlı donanım seviyesi ise Touch ile Icon seviyeleri arasındaki boşluğu dolduracak.
 
   
 
Manuel şanzımanlı ve 90 hp güç üreten 1.5 litrelik dizel motorlu, otomatik (EDC) şanzımanlı ve 110 hp güç üreten 1.5 litrelik dizel motorlu, 110 hp güç üreten 1.6 litrelik benzinli motorlu, otomatik (CVT X-tronic) şanzımanlı ve 115 hp güç üreten 1.6 litrelik benzinli motorlu, Megane hatchbackler ile tercih edilebilecek Play Edition donanım seviyesi, 49 bin 750 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
 
Dış ve iç tasarımındaki estetik ve özel ayrıntılar ile diğer donanımlardan farklılaşan Play Edition, 17 inçlik siyah alüminyum alaşımlı jantlar ön tampondaki kırmızı detaylar, kapı altlarındaki kırmızı şerit ve iç mekandaki ön konsol ile koltuklardaki özel detaylar ile dikkat çekiyor. Megane hatchback Play Edition seviyesinde, LED gündüz farları, elektronik denge programı (ESP), elektronik patinaj önleme sistemi (ASR), acil fren destek sistemi (AFU), yokuşta kalkış destek sistemi (Hill Holder) sürücü ve yolcu hava yastıkları gibi güvenlik donanımlarının yanında, eller serbest Renault kart sistemi, elektrikli ısıtmalı dış dikiz aynası, tek dokunuşla açılıp kapanabilen sıkışma engelleyici elektrikli ön ve arka camlar, konsola entegre ekranlı 4x20 watt (W) ses sistemi, iPod uyumlu USB bağlantı girişi, Bluetooth müzik ve telefon bağlantısı sunuluyor.
 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo