Insignia'nın kardeşi Buick Regal GS agresif yüzünü sergiliyor

Ototeknikveri     18 Temmuz 2017 11:43

Buick Regal GS modelinden yeni fotoğraflar internete sızdı. Araç ülkemizde de satılan Opel Insigni Grand Sport ile benzerliği ile dikkat çekiyor.

Insignia'nın kardeşi Buick Regal GS agresif yüzünü sergiliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Autowp tarafından yayınlanan fotoğraflarda Çin’e özel modelin agresif ön yüzü revize edilmiş ön panjur ve metalik aksanların çevrelediği geniş hava girişleri ile görülüyor. Otomobil aynı zamanda sportif yan etekler, Continental lastikler ve 18 inç alaşım jantlar ile donatılmış. Sürücüler aynı zamanda otomobilde sürekli değişken amortisörler ve kırmızı kaliperler ile güncellenmiş fren sistemi bulacaklar. İç kabin büyük oranda değişmeden kalıyor ancak Regal GS bir dizi sportif dokunuş ile gelecek. Bunlar arasında düz dipli direksiyon ve alaşım pedallar bulunuyor. Diğer dikkat çeken özellikler arasında kırmızı kontrast dikiş ve orta konsoldaki piyano siyahı kaplama.

Buick otomobil hakkında ağzını sıkı tutuyor ancak firma 310 hp (231 kW) güç çıkışına sahip V6 motor kullanacağını şimdiden açıkladı. Kaliforniya Hava Kaynakları Kurulu’ndan yayınlanan belgelere göre onay alan motor 3.6 litrelik V6 olacak, 9 vitesli otomatik şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemiyle çalışacak. Regal GS’nin yakında tanıtılması bekleniyor. 

Son Güncelleme : 19 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo