Kişiliğinizi yeni Volvo XC40 SUV ile ifade edin

Ototeknikveri     21 Temmuz 2017 02:38

Onlarca farklı dış cephe ve iç kabin renk kombinasyonu ile, kişisel seçenekler yeni Volvo XC40 modelinin odak noktasında. XC40, Volvo’nun küçük lüks SUV segmentindeki ilk ürünü.

Kişiliğinizi yeni Volvo XC40 SUV ile ifade edin
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlgiyle karşılanan XC40 kısa süre sonra piyasada olacak ve Volvo’nun SUV serisini özgün stili ile tamamlayacak. XC40 Volvo markasını yeni alanlara taşıyor ve tasarımcılara küçük SUV segmentine ihtiyacı olan renkliliği ve kişiselliği katma şansı veriyor. Volvo Tasarım Yöneticisi Thomas Ingenlath “XC40 modelinin taze, yaratıcı ve özgün olmasını, sürücülere kişisel stillerini yansıtma imkanı vermesini istedik. XC40 sürücüleri moda, tasarım ve popüler kültür ile ilgili ve genellikle büyük, canlı şehirlerde yaşıyorlar. Bu sürücüler kişiliklerini yansıtan bir otomobil istiyorlar. XC40 bu isteklere cevap veren bir otomobil.” dedi. XC40 daha oyuncu bir renk paleti sunuyor, bu da onu Volvo’nun portföyündeki en dikkat çekici ürünlerden birisi yapıyor.


 
Volvo Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Robin Page “Müşteriler arasındaki araştırmamız XC40 ve bu segment içn daha geniş renk ve materyal seçeneklerine ihtiyaç olduğunu gösterdi. Volvo olarak daha önce hiç XC40 gibi bir otomobil tasarlamamıştık. Sıfırdan başladık, otomobile enerji ve oyunculuk kattık.” dedi. 


 
Sokak modası, şehir mimarisi, yüksek tasarım ürünleri ve popüler kültür Volvo tasarım ekibinin kullandığı materyal, desen ve renklerin ilhamını oluşturdu. 


 
Volvo’nun Renk ve Materyallerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ebba Maria Thunberg yeni modeli “XC40’ın renk ve materyalleri için ilhamımızı farklı kaynaklardan aldık, bunları biraraya getirdik. Ortaya taze, enerjik ve özgüvenli bir otomobil çıktı.” diye tarif ediyor. 


 
Otomobilin dış cephesinde renk kombinasyonları düz ve tek renkli bir temadan canlı renklerle ikili kompozisyonlara kadar uzanıyor. İç kabinde kullanılan renkler genç ve lüks bir his oluşturuyor.


 
İç kabin yenilikleri arasında sıcak Lava Orange (lav turuncu) halılar, Oxide Red (oksit kırmızı) döşeme, şehir mimarisi ve kartografiden esinlenen bir dizi yeni süsleme ve materyaller yer alıyor. Doğal, keçe bazlı halılar, tavan döşemesi ve kapı iç kaplamaları modern bir dokunuş yaratıyor.


 
Ebba Maria Thunberg “Momentum donanım seviyemiz canlı dış cephe renk kombinasyonları ile en moda odaklı versiyon oldu. R-Design ve Inscription donanım seviyeleri ise daha dinamik ve lüks bir his veriyor.” dedi.

Son Güncelleme : 24 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo