BMW 7-Serisi 40. yıl özel versiyonu tanıtıldı

Ototeknikveri     24 Temmuz 2017 10:50

BMW sınırlı sayıda üreteceği 7 Serisi 40. yıl özel versiyonunu (BMW 7-Series Edition 40 Jahre) Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’ndan önce tanıttı. Modelin 40. yılını kutlamak için yaratılan otomobil dünya çapında sadece 200 adet dağıtılacak.

BMW 7-Serisi 40. yıl özel versiyonu tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

7 Serisi Edition 40 Jahre kullanıcıları BMW Individual serisinden Frozen Silver metalik boya yada Petrol Mica metalik boya arasından seçim yapabilecek. Hangi renk seçilirse seçilsin, 40 Jahre genelde opsiyonel sunulan M Aerodynamics paketi ile geliyor. Pakette revize edilmiş tamponlar ve böbrek biçimli siyah ön panur bulunuyor. Otomobil ayrıca parlak Shadow Line ve 20 inç BMW Individual hafif alaşım tekerleklerle donatılabiliyor. Ek olarak, B sütunu ve kapı eşiklerinde sınırlı üretim modele ait özel bir logoya yer verilmiş.

 

İç kabinde BMW Individual deri döşeme veya Smoke White/Cohiba – Smoke White/Black renklerinde Merino döşeme tercih edilebiliyor. 200 otomobilin tamamı ön ve arkada konforlu koltuklar ve yolcunun önündeki konsol üzerinde özel logo ile geliyor.

BMW 7 Serisi Edition 40 Jahre modelinin satışları Ekim ayında başlayacak ve müşteriler standart ya da uzun aks aralıklı konfigürasyonlar arasında tercih yapabilecek. Ayrıca altı, sekiz ve on iki silindirli 7 Serisi motorları sunulacak.

Son Güncelleme : 26 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo