Volvo XC40 modelinden yeni fotoğraf

Ototeknikveri     26 Temmuz 2017 02:11

Volvo’nun yeni XC40 için ilk ipucu görseli otomobilin tamamını göstermiyordu. Volvo’nun Instagram hesabından yanlışlıkla erken yayınlanan başka bir görsel ise yeni modeli daha detaylı şekilde açığa çıkartıyor.

Volvo XC40 modelinden yeni fotoğraf
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Puslu ipucu görselinde otomobilin arka kısmı görülüyor ve bu kısmın 40.1 konseptinden esinlenildiği anlaşılıyor. İki model entegre bir çatı spoylerini paylaşıyor, ayrıca arka pencerede silecekler bulunuyor. İnce LED arka lambalar ve arka tampona hoş bir şekilde uyan trapezoid egzoz çıkışları bu kısımda dikkat çeken diğer özellikler. Arkadaki benzerliklere bakarak XC40’ın ön kısmının da 40.1 ile benzer olması bekleniyor. Modelde Thor’s Hammer LED farlar ve ince çubuklarıyla geniş bir ön panjur bulunabilir. Otomobil XC60 ve XC90’ın biraz daha köşeli versiyonu gibi görünüyor. Volvo XC40 modelini tek renkli ve iki renkli dış cephe seçenekleri ile sunacak. Koyu renk tampon görseldeki otomobilin iki renkli versiyon olduğunu işaret ediyor. Alıcılar iç kabinde çok sayıda seçeneğe sahip olacak, bunlar arasında Lava Orange ve Oxide Red döşemeler de bulunuyor. 

XC40 Volvo’nun yeni Kompakt Modüler Mimari (CMA) platformunu kullanacak. Modelle birlikte bir dizi üç ve dört silindirli turboşarjlı motorlar ve bir tak-çalıştır hibrit seçenek sunulacak. Aynı şasi yeni S40 ve V40 modellerinde de karşımıza çıkacak.

 

Volvo XC40 modelinden yılda 100.000 adet satmayı umuyor. Markanın toplam yıllık satışı 2016 yılında 534.332 adet oldu. Kompakt crossover bu sonbaharda çıkacak. 

Son Güncelleme : 27 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo