Makyajlı Ford EcoSport’dan detaylar ve fotoğraflar

Ototeknikveri     26 Temmuz 2017 11:34

Ford Brezilya’da güncellenen 2018 EcoSport’un fotoğraflarını ve detaylarını yayınladı. EcoSport ülkede gelecek ay piyasaya çıkacak.

Makyajlı Ford EcoSport’dan detaylar ve fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncelleme ile birlikte Ford EcoSport markanın yeni modelleri Ford Edge, Kuga ve Fiesta’dan bazı özelliklerle içte ve dışta yeni bir görünüme kavuşuyor. Xenon farlar ve LED gündüz sürüş ışıkları, 17 inç alaşım tekerlekler ve elektrikli bir açılrı tavan dış cephedeki önemli özellikler arasında. İç kabinde, yeni tasarlanan kontrol paneli 4.2 inç MID, SYNC 3 multimedya sistemi, 8 inç ekran, Android Auto ve Apple CarPlay desteği ve 9 hoparlörlü Sony Premium ses sistemi ile geliyor. Güvenlik ve sürüş yardım sistemleri arasında ise Kör Nokta İzleme sistemi ve Çapraz Trafik Uyarısı, yedi hava yastığı, ESC, TC, HLA, arka park sensörü ve arka kamera bulunuyor.

 

2018 Ford EcoSport Brezilya’da iki motorla sunulacak: 1.5 litre TiVCT Flex ve 2.0 litre Direct Flex. 1.5 litre üç silindirli motor 137 hp güç çıkışı ve 159 Nm tork ile geliyor. 5 vitesli manuel şanzıman ya da 6 vitesli manuel şanzıman ise motorun uyumlu olduğu seçenekler. 2.0 litre motor ise 176 hp güç çıkışı ve 221 Nm tork ile geliyor, 6 vitesli otomatik şanzıman ile çalışıyor.

2018 Ford EcoSport’un fiyatı özelliklerine göre 73.900 – 93.990 Brezilya Reali arasında değişecek. Güncellenen model Ekim ayında Hindistan’da da çıkacak. ABD ve Kanada’ya ihracatlar ise gelecek yıl başlayacak.

Son Güncelleme : 27 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo