Tayvan’lı SUV; Luxgen U5

Ototeknikveri     27 Temmuz 2017 12:04

Tayvan’ın Ford EcoSport’a cevabı Luxgen U5 ortaya çıktı. Yeni Luxgen U5 Chengdu Auto Show’da tanıtılacak.

Tayvan’lı SUV; Luxgen U5
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tayvanlı otomobil üreticisi Luxgen yeni bir Ford EcoSport rakibi çıkardı. Yeni SUV’ye Luxgen U5 adı verildi. Modelin ön siparişleri 25 Ağustos’ta Chengdu Auto Show’da tanıtımının ardından alınmaya başlanacak. Luxgen U5 4395 mm uzunluğunda, 1783 mm genişliğinde ve 1594 mm yüksekliğinde. Otomobilin aks aralığı 2620 mm. Modelde Mahindra KUV100’de olduğu gibi güneş gözlüğü benzeri farlar kullanılmış. Sis lambaları yuvarlak, iki renk tonlu temada aynalar, A sütunları, çatı ve çatı rayları siyah, tekerlekler ise Nisan’da görülen versiyondan farklı bir tasarıma sahip. 

Luxgen U5’in iç kabini resmi olarak yayınlanmadı ancak elimizde iç kabini kısmen gösteren casus fotoğraflar var. Kabinde tamamen siyah bir tema kullanılmış. Direksiyon kollarında ve kapı tutacaklarında fırçalanmış alüminyum bulunuyor. Vites kolu BMW’nin 8 vitesli Steptronic şanzıman kullanan otomobillerinde bulunanlara benziyor. Ayrıca 12 inç genişlikteki multimedya ekranı dikkat çekiyor. U5, anahtarsız giriş, uzaktan başlatma, deri koltuklar, kör nokta tespiti ve şeritten ayrılma uyarısı gibi özelliklere de sahip olacak.

124 hp gücünde, 153 Nm torka sahip 1.6 litrelik doğal emişli motor Luxgen U5’e güç verecek. Sürekli değişken şanzıman gücü tekerleklere aktaracak. Yeni model Ekim ayında Çin’de satışa çıkacak.

Son Güncelleme : 27 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo