Eski Model Araba Sahipleri için MTV Teşviği

Ototeknikveri     27 Temmuz 2017 11:26

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'na ait Resmi Gazete'de yayınlanan tebliğde 20 yaş ve üstü araçlarda Motorlu Taşıtlar Vergisi teşviği kararı çıktı.

Eski Model Araba Sahipleri için MTV Teşviği
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

1997 ve altı modeller için özel düzenlenen tebliğle 31 Aralık 2018 tarihine kadar kayıt ve tescillerinin silinmesi ve hurdaya çıkarılması için teslim eden kişiler adına ödenmemiş MTV borcu, gecikme zammı, gecikme faizi, vergi cezaları ve idari para cezalarında silinmeye gidiliyor. Ayrıca mevcut olmayan yada motorlu taşıt niteliği sonlanan 2005 model ve daha eski olan taşıtların, kanaat verici belgelerle teşvik edilmesi ve adlarına kayıtlı olan yazılı bildirimde bulunulması halinde, 31 Aralık 2018 tarihine kadar  MTV vergilerinin 1/4'ünün ödenmesi şartıyla, gecikme zammı, gecikme faizi, vergi cezaları,tescil plakasına kesilen idari para cezaları ve kalan vergi aslı silinecek.

Son Güncelleme : 29 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir99726 vergi veya herhangi bir devlet için ödenmesi gereken bir parayı ödemeyenleri affeden bu zihniyeti ben affetmiyorum vede hakkımı helal etmiyorum. Bu ülkede her şeyi düzenli ödeyen namuslu vatandaşın suçu nedir namuslu olmakmı !!!!!

    29 07 2017 11:18 Yanıtla Beğen (4) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo