Opel Insignia Gsi Sports Tourer versiyonu ile de göründü

Ototeknikveri     29 Temmuz 2017 05:17

Opel Insignia’nın en üst donanım seviyesi olan sportif Gsi versiyonu bu kez station karoser seçeneği ile kamuflajsız şekilde fotoğraflandı. Serinin yeni üyesi ilk kez görüntüleniyor.

Opel Insignia Gsi Sports Tourer versiyonu ile de göründü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel Insignia Gsi'ın sedan versiyon geçen hafta tanıtılmıştı. Şimdi de aracın sportif station versiyonu ilk kez yapılan testler sırasında görüntülendi. Yeni modelin 252 hp güç çıkışı ve 400 Nm torka sahip 2.0 litre turbo benzinli motordan güç alacağını şimdiden biliyoruz. Sekiz vitesli otomatik şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemi bu motora eşlik edecek. Sürüş sisteminde arka aks için tork yönlendirme de bulunuyor ve Opel Insignia Gsi’nin yol tutuş karakterinde dışa savrulmanın neredeyse tamamen ortadan kalktığını iddia ediyor.

 

Otomobilin şasisi de daha alçak yaylar, uyumlanabilir amortisörler, ekstra “yarış” modu ve daha büyük Brembo frenler ile güncellenmiş. Opsiyonel 20 inç alaşım tekerlekler Michelin Pilot Sport 4S lastiklerle birlikte sunuluyor.

Opel Gsi seçeneğinin dizel versiyonu üzerinde de çalışıyor. Sedan modelin tanıtımı Eylül’de Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yapılacak. Opel’in Sports Tourer versiyonunu da burada tanıtması bekleniyor.

Son Güncelleme : 30 Temmuz 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo